100%NL en Radio Veronica lanceren nieuwe websites

Sinds middernacht is de website van 100%NL online. Het logo dat eerder werd gepubliceerd, is duidelijk gemoderniseerd. De site lijkt qua kleur en compositie wel enigszins op die van een andere jongerenzender, Slam! FM. Op de website staat de programmering zoals die per 1 september geldt. De radiostemmen hebben een gezicht gekregen en de site bevat informatie over Nederlandse artiesten in vorm van nieuws, bio’s, muziek en video’s.

Radio Veronica presenteerde gisteren haar nieuwe website op een historische radiodag, 31 augustus, waarop ook de 70′s Top 270 werd uitgezonden. Het is opvallend dat de pagina interactiever overkomt en dat presentatoren prominenter in beeld komen dan voorheen. Bij het openen van de homepage worden bijvoorbeeld meteen de presentator en de inhoud van het actuele programma op de zender onder de aandacht van bezoekers gebracht.

Flash

Ook de interactieve flash-balk aan de bovenkant is handig, want daarmee kan via dag en tijd door de programmering worden gescrolled. Onder de programma’s staan lopende acties vermeld. Nieuw is ook dat het meest recente nieuwsbulletin ‘on demand’ beluisterd kan worden. Helder blauw en zwart blijven de hoofdkleuren van de site, die ook in het logo van Radio Veronica terugkomen.
________________________________________________________________

Lees ook:Nieuwe website voor Radio Veronica
Lees ook:Nieuw logo Radio Veronica zonder 80′s & 90′s?
Lees ook:Stephan Sanders neemt afscheid van Het Oog
Lees ook:NOS Headlines is nu NOS op 3
Lees ook:Compleet nieuwe look voor Q-music

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “100%NL en Radio Veronica lanceren nieuwe websites

  1. Werner

    Inderdaad dezelfde kleuren en ook wel design van de sites, dezelfde vormgever?? Voor de rest best oké, maar waarom maar twee kleuren? Doen ze tegenwoordig wel meer, net als bij Veronica bijv. en is een beetje saai.

      /   Reply  / 
  2. Joris

    Die Patricia is trouwens wel een lekker ding zeg….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>