Q Music genomineerd voor Mediabedrijf van het Jaar

Q-music is genomineerd voor de titel Mediabedrijf van het Jaar 2006 van Broadcast Magazine. Terecht, omdat de Belgen een nieuw, fris radiostation in de markt hebben gezet dat meer charisma heeft dan voorganger Noordzee FM. Dat die profilering succes heeft, tonen de luistercijfers aan. Q-music is nu met 8,5% het vijfde station in de groep Boodschappers 20-49 jaar en met 10,1% het derde bij 20-34 jaar. Daarover binnenkort meer op Radioactive.blog.nl.

Het Mediabedrijf van het Jaar wordt op 27 september bekendgemaakt tijdens het Omroepcongres in Hilversum, waar alle genomineerden zich kunnen etaleren met een videopresentatie. Behalve Q-music zijn ook nieuwe mediabedrijf 2waytraffic en de publieke, educatieve omroep RVU genomineerd. Vorig jaar ging de onderscheiding naar de Limburgse regionale omroep L1.
________________________________________________________________

Lees ook:Nominaties ‘Lokale Omroep van het Jaar’ bekend
Lees ook:Kane en Guus Meeuwis genomineerd voor 3FM Awards
Lees ook:3FM in de race voor ‘Best Radio Station in the World’
Lees ook:Rob Trip en Q-Music winnen Marconi Award (verslag)
Lees ook:RadioRingen 2008: Het stemmen kan beginnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>