DJ Tiësto neemt ochtendshow van Giel Beelen over

Wees gerust, het is maar voor één keer . Leuk, dat wel. De Brabantse top-dj die de hele wereld over reist, is weer even terug in ons land. Thijs draait zijn favoriete muziek en vertelt over zijn rol in het initiatief Dance4Life. Op de Internationale Aids Conferentie in Toronto presenteerde hij afgelopen week nog het themanummer van Dance4Life, dat hij componeerde met Maxi Jazz van Faithless. DJ Tiësto, maandag bij GIEL op 3FM, 8.00-9.00 uur.

Lees ook:Frank Dane en Barry Paf ambassadeurs Dance4Life
Lees ook:Radio 538 verspreidt positief virus
Lees ook:3FM-dj Giel Beelen tegenwoordig op benefiettour
Lees ook:Tiësto heeft de beste podcast
Lees ook:Radio Now! FM steunt Dance4Life

1 Reacties // Reageer

One thought on “DJ Tiësto neemt ochtendshow van Giel Beelen over

  1. Safe

    Hij doet er veel aan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>