Slam!FM under investigation

Het verbaast mij al lang dat Slam!FM zó veel hits draait en er mee wegkomt. Het Commissariaat voor de Media heeft dit blijkbaar toch in de gaten. VPRO’s 3Voor12 meldt dat de mediawaakhond onderzoekt of de regels van het geclausuleerde frequentiekavel worden nageleefd. Terecht. Natuurlijk gun ik Slam!FM hun succes, maar regels zijn regels. Het zelf gaan remixen van hits onder het motto ‘nieuwe muziek’ is wel slim. Maar niet volgens de regels…

Lees ook:Slam!FM under investigation (2)
Lees ook:SLAM!FM overweegt beroep tegen uitspraak rechter
Lees ook:Uitspraak CBb: SLAM!FM behoudt radiovergunning
Lees ook:Ruzie tussen HotRadio-stations om frequenties in Gelderland
Lees ook:Slam!FM blijft Slam!FM

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Slam!FM under investigation

  1. Jan de Vries

    Volgens mij is dat zelf mixen sinds de overname door Lex Harding niet meer het geval. Van elke hit zijn tegenwoordig officieele radio edits die “edited” zijn van het origineel dat in de hitparades staat en daarom mag Slam ze draaien.
    Regels zijn regels en volgens mij houden ze zich eraan. Slam draait weliswaar dezelfde platen als 538 maar vele weken eerder. Boten Anna is zo’n voorbeeld. Overigens ben je in ons land onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Een onderzoek is nog geen veroordeling.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>