Nu weer Humberto Tan als vervanger van Edwin Evers

Ze houden van afwisseling bij 538. Na entertainer Gordon neemt sportpresentator Humberto Tan als gastpresentator Evers Staat Op over, wat hij ook in januari al eens deed. Gordon als vaste invaller had van mij ook gemogen voor de continu├»teit. Eigenlijk begrijp ik ook niet waarom er naast dj Tim Klijn een extra personality uit de Talpa-sterrenstal naast moet komen. Tim, Rick en Niels kunnen het toch ook met z’n drie├źn af, die paar weken? Beetje rommelig.

Lees ook:[Audio] Gordon staat op voor ochtendshow Evers
Lees ook:Tim Klijn blijft bij het lekkerste meisje van de school
Lees ook:Edwin Evers weer terug in de ochtend
Lees ook:‘Gordon On Air’ naam van nieuw radioprogramma Gordon
Lees ook:Programmering 538 voor War Child bekend gemaakt

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nu weer Humberto Tan als vervanger van Edwin Evers

 1. veronicalid

  Vind het wel leuk juist, niet steeds dezelfde mensen! Maar toch blij als ESO weer gewoon is. Al vind ik die twee lachers langzaam vervelend worden. De hele tijd Hahahahahaha, zelfs bij dingen die niet grappig zijn.. zwaar irritant..

    /   Reply  / 
 2. Kees

  Helemaal mee eens. Die twee zijn geen leuke sidekicks. Als Edwin een mening heeft moet de ander plichtsmatig er helemaal tegenin gaan, schijnt leuk te zijn. Maar ja, het 538 volk is schijnbaar tevreden met deze hapklare brokken.

    /   Reply  / 
 3. Duncan

  Ik moet eerlijk zijn, en ik ben echt een enorme fan van Radio 538. Ik vind ook dat ze nu wel erg veel afwisselen op 538 met de ochtendshow…maar het bevalt me beter als met Edwin Evers… Ruud de Wild en Gordon vond ik geweldig!! in de ochtend.. Evers is misschien een beetje voorbij…t is veel van hetzelfde.

    /   Reply  / 
 4. Robin

  Toppiie , maar waar kan ik de suri nummers vinden humberto tan:D ziteen wel leuke tussen:P

    /   Reply  / 
 5. sabine / chantal

  Wij willen edwin !!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>