Gordon: wit voetje halen bij de baas?

Gordon is tijdelijk terug bij Radio 538 en is daar blij mee: "Radio is gewoon mijn ding", schrijft hij in zijn column in De Telegraaf van maandag, met als titel: Wie is de Mol? Talpa, eigenaar van 538, was eerder zijn werkgever bij Noordzee FM dat op verreweg de duurste FM-frequentie van Nederland uitzond, maar in verhouding slecht scoorde. Beleidsfouten, maar ook de negatieve houding van veel Nederlanders tegenover John de Mol zijn volgens hem de oorzaak.

Gordon breekt een lans voor zijn broodheer. "Alleen al voor de economie is het van groot belang om mensen als John de Mol te koesteren. Dit zeg ik als vriend, maar vooral als mens en Nederlander", schrijft Gordon met gevoel voor dramatiek in zijn stuk. Want ook voor zijn betalingsbalans is werken voor Talpa prettig. "Ik ben met geweldige projecten bezig waar ik net zo hard voor wil werken als John de Mol, want alleen dan is succes gegarandeerd."

Noordzee

Hij noemt een aantal redenen, waarom het bij Noordzee FM verkeerd afliep. "In mijn optiek hadden we die aftandse oubollige naam moeten lozen", noemt hij als eerste managementfout. Ook Robert Jensen binnenhalen was volgens Gordon verkeerd. "Mijn luisteraars hielden niet van hem en andersom al helemaal niet. Q Music scoort nu met de koers die Noordzee eigenlijk had moeten varen." Volgens hem heeft hij dit herhaaldelijk gezegd, maar kreeg hij steeds "nul op het rekest".

Lees ook:
Gordon staat op voor ochtendshow Evers (Radioactive Blog)
Scheldpartijen en intriges in radioland (Robert Jansen fansite)
________________________________________________________________

Lees ook:Gordon loopt leeg over Robert Jensen
Lees ook:‘Gordon On Air’ naam van nieuw radioprogramma Gordon
Lees ook:Erik de Zwart over talenten op de radio
Lees ook:Wil jij Gordon terug op de radio?
Lees ook:100%NL wordt Radio Noordzee Nationaal

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gordon: wit voetje halen bij de baas?

  1. Mark

    Gordon heeft daar wel gelijk in, over Jensen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>