RTL FM: tekenen aan de wand?

Niet alleen Julia Samuël maakte gisteren haar laatste uitzending op RTL FM, ook Menno Vroom was er voor het laatst te horen. Zoals bekend gaat hij terug naar één van zijn oude werkgevers, Radio 10 Gold. De programma’s van Samuël en Vroom waren samen goed voor 43 uur radio per week. Volgens Radiofreak worden die uren vervangen door non-stop muziek. In deze vakantietijd is de programmering toch al vrij kaal.

Het zwangerschapsverlof van Marjon Keller en de vakantie van Edwin Ouwehand betekenen dat de overgebleven dj’s Koen van Huijgevoort, Stefan Brau en Jeroen Marré de komende weken heel wat uren invullen. Alleen is de vraag: hoelang nog? Want het lijkt erop dat RTL weinig meer investeert in het radiostation. Dat is niet alleen te horen, maar ook te zien aan de website, die nauwelijks nog wordt geactualiseerd. Jammer. Het was ooit een leuke zender…

Lees ook
"De laatste maanden bij RTL FM waren slopend" (Veronica Radioschool)
Menno Vroom terug op oud nest (Radioactive.blog.nl)
________________________________________________________________

Lees ook:Menno Vroom weg bij 10 Gold wegens bezuinigingen
Lees ook:Radioactive in week 30 | 2006
Lees ook:“RTL wilde radiostation verkopen aan Talpa”
Lees ook:Nieuwe website voor Radio 10 Gold
Lees ook:Menno Vroom terug op oud nest

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “RTL FM: tekenen aan de wand?

  1. Mark

    Het was ooit een leuke zender? Een gepresenteerde kloon van Sky Radio zal je bedoelen.

      /   Reply  / 
  2. Sigi

    En Marré is gewoon als gebouwbeheerder in dienst bij RTL Nederland, dus dat kost RTL FM ook al geen geld. Het is trouwens vrijwel doorlopend voicetracks, de studio’s zijn bijna allemaal opgeruimd na het vertrek van YorinFM. Kale bedoening daar, met dito stemming. Er zijn meer technici dan presentatoren en iedereen heeft zijn gezicht op 10 dagen onweer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>