300606 – Dag van de laatste radio-uitzendingen

Het lijkt er wel op. NCRV’s gerennomeerde programma Plein Publiek, dat na 34 jaar gaat stoppen, maakt vanochtend haar laatste gewone uitzending. In juli verruilt men de studio voor een afscheidstoernee langs pleinen in ons land. Ook een andere vaste waarde gaat verdwijnen van de zender waaraan hij 17 jaar verbonden was: Dave Donkervoort (David Rouw) is vandaag voor het laatst te horen op AM 1008.(Logo’s: Publieke Omroep, Talpa Radio Nederland)

Aan de reacties op zijn jocklog maak ik op dat veel luisteraars hem zullen missen. Een vrouwelijke fan schrijft: "En niet te vergeten die lieve aardige telefoontjes toen ik een jaartje of drie geleden wat in de put zat, en jij het liedje I don’t want to be your weekend love draaide van Golden Earring(…) ik zal het nooit vergeten. Ik wens je alle succes van de wereld toe met wat je ook gaat doen, maar bedenk vooral doe het met de volle 100%." Ze had een vooruitziende blik . Als je als radiomaker zo’n band met je publiek opbouwt, doe je het volgens mij goed.

Band

Radio 10 Gold zal écht anders klinken zonder zijn vertrouwde stemgeluid en bijzondere gevoel voor humor. Dus is de grote vraag, wie Dave Donkervoort moet opvolgen. Wij tippen Jos van Heerden, die de kunst van de Verborgen Telefoon natuurlijk ook goed beheerst. Vanmiddag tussen 16.00 en 19.00 uur wordt de nieuwe naam vast bekendgemaakt tijdens Dave’s laatste uitzending. Dan weten we ook of hij binnenkort écht de lucht in gaat bij 100%NL… want stel je voor dat de rechter RTL FM tóch gelijk geeft…

Lees ook:

Interview Dave Donkervoort
________________________________________________________________

Lees ook:Dave Donkervoort naar 100%NL
Lees ook:[Audio] Davy’s On The Road Again (weg bij 10 Gold)
Lees ook:Radio 10 Gold: meer uren voor René, Peter en Jos
Lees ook:“100% herrie, maar wel hele goeie herrie”
Lees ook:Dave’s laatste show op 10 Gold

1 Reacties // Reageer

One thought on “300606 – Dag van de laatste radio-uitzendingen

 1. N.Lagewaard

  Dave wat doe je ons aan man we luisterde altijd met heel veel plezier naar je
  Je was altijd heel leuk gek op de radio
  Maar in iedergeval heel veel plezier bij je nieuwe werkgever ik hoop je nog eens te horen in de ether want hier in Sliedrecht
  kan ik je niet meer horen denk ik

  Groeten Kees Lagewaard

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>