WK Voetbal 2006 | “80 procent WK-nummers is troep”

DJ Edwin Evers van Radio 538 is duidelijk over de meeste nummers die artiesten uitbrengen rond het WK Voetbal 2006. "Mensen denken er makkelijk een hit mee te kunnen scoren", zegt hij in het AD. Positieve uitzonderingen noemt hij de de nummers van Ali B (Wij houden van Oranje, oorspronkelijk van André Hazes) en Guus Meeuwis (Ik wil dat ons land juicht). De presentator van Evers Staat Op is best wel een voetbalfan.(Foto: Radio 538)

Zo is hij fanatiek supporter van de club in zijn woonplaats. "Ik probeer elke week naar de wedstrijd van de Hardenbergse voetbalvereniging te gaan kijken, zowel uit als thuis." Evers verwacht dat Oranje de poulewedstrijden wel gaat overleven, maar dat de wedstrijd van vrijdag tegen Ivoorkust spannend wordt. De dj zendt tijdens het WK elke ochtend live uit vanuit Titisee in het zuiden van Duitsland.

Acteren

Een aardig nieuwtje vind ik ook dat radioman Evers gaat acteren. Komende zomer krijgt hij een kleine rol in de regiosoap van RTV Oost, evenals Daphne Bunskoek. Welke rol regisseur Johan Nijenhuis hem toebedeelt, weet hij nog niet. "Ik moest er wel diep over nadenken. Maar het lijkt me wel leuk om acteren eens te proberen", zo vertelt hij in de krant. [ Lees alles ]

Links

Lees alle berichten over radio en het WK Voetbal 2006 of klik hieronder voor nieuws over (en exclusieve fotoverslagen van) het toernooi!


________________________________________________________________

Lees ook:Mega voetbal Veronica rolt door Nederland
Lees ook:WK Voetbal 2006 | Radio 538 geeft 1/8-finale kaarten weg
Lees ook:Bij Radio Veronica is het WK al begonnen
Lees ook:Wel en geen aandacht voor voetbal bij FOK!
Lees ook:MetMichiel verslaat Nederland-Uruguay met muziek

1 Reacties // Reageer

One thought on “WK Voetbal 2006 | “80 procent WK-nummers is troep”

  1. Erik

    Die van Ali B is best wel geslaagd, maar wat ze op de 538-internetzender allemaal draaien.. bagger!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>