WK Voetbal 2006 | Radio blijft Jack van Gelders passie

"Zalig. Radiomaken is het leukste dat er is", zei Jack van Gelder zondag in dagblad De Telegraaf. Leuk dat de presentator van NOS Studio Sport zoveel van radio houdt. "Langs de Lijn, waarbij ik sinds 1976 betrokken ben, is mij zeer dierbaar. Ik ben blij dat het sportprogramma ook zo prominent aanwezig is bij dit WK, met 130 uitzenduren." En wij zijn blij met Jack, want mede dankzij hem is het volgen van een wedstrijd in de auto een belevenis.(Foto: Kippa, Marcel Hemelrijk)

Want als íemand beeldend en enthousiast verslag kan doen van sport, is hij het wel. In een enorm tempo, trouwens. Als hij geen sportkenner was geweest, had hij zó dj kunnen worden . Bas Ticheler is vanaf dit jaar zijn nieuwe radiopartner.

Het ging zondag veel beter dan vrijdag, toen de combi nog wat onwennig klonk (begrijpelijk als je voor het eerst met elkaar samenwerkt). Op elkaar ingespeeld zijn, maakt hét verschil bij duopresentatie. Maar dat opbouwen, kost tijd.

Links

Lees alle berichten over radio en het WK Voetbal 2006 of klik hieronder voor nieuws over (en exclusieve fotoverslagen van) het toernooi!


________________________________________________________________

Lees ook:WK Voetbal scoort goed op de radio
Lees ook:BNR geeft Humberto Tan een sportprogramma
Lees ook:Jack van Gelder wederom WK-commentator op radio
Lees ook:Coen en Sander ronden WK-tour af in Zuid-Afrika
Lees ook:WK Voetbal 2006 | “WK kan niet meer stuk dankzij Van Gelder”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>