Voorpaginanieuws voor MIDNR

Die Telegraaf, toch. De sensatierijkste krant van Nederland is de laatste tijd wel aardig bezig. Schreef Michiel Veenstra onlangs al een stuk naar aanleiding van uitspraken van Jeroen van Inkel die de pers haalden, nu is het Rick van Velthuysen die zich verwondert over de ‘journalistiek’ van deze ochtendkrant, naar aanleiding van Toetertijd, een onderdeel van zijn Midden in de Nacht Rick op Radio 538.
Dit item is volgens de dj bedoeld als uiting van verbintenis tussen werkenden in de nacht. Wie om half drie in de auto zit, wordt opgeroepen om er eens vrolijk en duidelijk hoorbaar op los te toeteren. Toet-je-Toeter (een item van Jeroen van Inkel), maar dan anders. Aan de oproep geven trouwens veel mensen gehoor.

Woensdagnacht reed een luisteraar langs het pand van 538, om tijdens flink toeterend (probeer dat woord maar eens tien keer te zeggen!) langs te rijden. Natuurlijk waren de bewoners van de Koninginneweg daar niet zo heel blij mee . Zeker niet omdat het vaker voorkomt.

De producer van Midden in de Nacht Rick liep even naar buiten om de toeteraar te waarschuwen dat ie-ie kans maakte op een boete. Blijkt deze een medewerkster van de Telegraaf te zijn! Ze tipte een journalist van de krant, die er voorpagina-nieuws van maakte onder het motto ‘Radio 538 dupe van eigen grap’. Tja…
________________________________________________________________

Lees ook:Jeroen van Inkel schakelt extra beveiliging in voor radio-item
Lees ook:Boze sidechick MIDNR krijgt wind van voren
Lees ook:Entertainmentradio scoort
Lees ook:Joey Hereman de nacht in
Lees ook:Jeroen van Inkel wakker getoeterd door Toetervrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>