‘Niek van der Bruggen naar 538′

Leuk nieuws gelezen: oud-collega Niek van der Bruggen maakt volgens dit weblog én Radiofreak de overstap naar Radio 538! Wij gaan het nog even checken bij de persdienst van 538, maar ik zeg toch maar vast: gefeliciteerd, Niek! Via een lange omweg (onder meer Decibel, Dolfijn FM op Curaçao, Sky-Line FM, Royaal FM, Noordzee FM en Q Music) nu toch naar de populairste commerciële. Leuk dat het je gelukt is en succes in Villa Kakelbont .

Lees ook:He was good for Q
Lees ook:Nieuw ritme op Dolfijn FM
Lees ook:Edwin Evers op Dolfijn FM
Lees ook:Radio over de grens: Dolfijn FM
Lees ook:Radio Royaal nieuw in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>