De lekkerste vrouw van de radio

Zo wordt ze genoemd door Veronica Magazine. Helaas voor mannelijke fans is ze getrouwd. En wel met de lelijkste man van de radio . Marisa Heutink wist al heel jong dat ze ‘iets wilde doen met muziek’ en zat vroeger ‘altijd aan de radio gekluisterd’. Snel benadrukt ze dat zij niet zo’n verlegen en introvert persoon is dan de meeste dj’s zoals bekend in werkelijkheid zijn: "Verder was ik een heel normaal kind, hoor." Gelukkig maar.
Open en eerlijk zijn op de radio vinden zij en Giel beiden belangrijk, vertelt ze in het programmablad. "Je hebt ook dj’s die gewoon sms’jes verzinnen. Daar hou ik niet van." Voor de rest hebben ze ieder hun eigen manier van radiomaken. Ze is naar eigen zeggen zéker geen shockjock, zoals haar man. "Hij shockeert mensen soms en ik heb die behoefte niet. Het moet een functie hebben."

Marisa ervaart de lijnen bij Caz! een stuk korter. Toen ze een demo stuurde naar 3FM, ging die eerst naar de nachtcoördinator. Vervolgens moest er een omroep worden gezocht die iets in haar zag en besliste ook nog de zéndercoordinator. "Dat is tekenend voor de publieke omroepen, ál die heuvels die je moet nemen. Bij de commerciëlen heb je een gesprek met de baas en die zegt ja of nee."

Lees ook:

Discaz… eh, discússie over Caz!
Caz! is (a)live
Choose Life, Choose Music
[Audio] KidV bekritiseert Jensen
"Yorin FM had geen visie"
Programmering van Caz! bekend
KidV wordt morningbroadCazter
Caz! station van de luisteraar
Goof naar Caz!
Doelgroep Caz! v/m 20-34
Caz! op zoek naar stationvoice
Marisa verliefd op Caz!
Peter van den Hurk op Caz!
Caz!, Timur, Rob, Jeroen en Henk
Caz!
________________________________________________________________

Lees ook:Marisa stopt met Nachtmis(s)
Lees ook:De laatste uurtjes van Kink FM
Lees ook:[Audio] Jurjens debuut op Caz!
Lees ook:Caz! haalt Maurice Verschuuren weg bij SLAM!FM
Lees ook:Radiokoppel Giel Beelen en Marisa Heutink uit elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>