Discaz… eh, discússie over Caz!

Discussie in de radiowereld over het nieuwe station Caz!. Op het Radioforum zijn op dit moment zelfs al negentien pagina’s volgeschreven (niet altijd met even zinnige teksten…) en het einde is nog niet in zicht. De meeste bezoekers vinden dat Caz! een beetje koude start gemaakt heeft, doordat het geluid en de vormgeving nog niet optimaal zouden zijn. De lokale omroep waar de meesten werken, klinkt natuurlijk veel beter .
Sommige kritiek is terecht, maar volgens mij is er ook genoeg positiefs te melden. Op het forum omschrijven bezoekers Caz! als een tweede Q Music, waar dj’s naast de morning- en afternoon-drivetime weinig praten (logisch, want dan zijn mensen aan het werk en willen ze volgens mij niet ál te veel geouweh…). Toch komen tussendoor best leuke items langs.

Bij Marisa hoorde ik bijvoorbeeld ‘Bedrijfskunde’ (of iets dergelijks). Hierbij krijgt een werknemer vragen over het bedrijf waar hij of zij werkt… blijkt dus dat een CWI-directeur niet weet, hoeveel vestigingen zijn organisatie heeft, of hoeveel soorten koffie er in de automaat zitten. Vind ik als luisteraar toch wel geinig. Ze doen het ook precies goed: niet te lang, gewoon een leuk item en binnen drie of vier minuten weer muziek.

En jij?

Vind je Caz! een verbetering van Yorin FM of niet (en waarom)?

Lees ook:

Caz! is (a)live
Choose Life, Choose Music
[Audio] KidV bekritiseert Jensen
"Yorin FM had geen visie"
Programmering van Caz! bekend
KidV wordt morningbroadCazter
Caz! station van de luisteraar
Goof naar Caz!
Doelgroep Caz! v/m 20-34
Caz! op zoek naar stationvoice
Marisa verliefd op Caz!
Peter van den Hurk op Caz!
Caz!, Timur, Rob, Jeroen en Henk
Caz!
________________________________________________________________

Lees ook:Opmerkelijke uitspraken van Caz!-PD Robert Feller
Lees ook:Is Peter good for Q?
Lees ook:Caz! station van de luisteraar
Lees ook:Een grap van Yorin FM, toen het nog bestond
Lees ook:Gijs Staverman: “Ik heb twee jaar lopen klooien”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Discaz… eh, discússie over Caz!

  1. Rick

    Caz is zeker beter als YorinFM, ik betreur het zeer hoe het met YorinFM is afgelopen… want ik vind YorinFM een beter naam voor een radiostation, maar door alle negatieve publiciteit was deze naam helaas niet meer te redden. Caz doet het goed, leuke muziek, weinig praten alleen mis ik toch de wat betere dj’s alhoewel marissa, peter en timur geweldig zijn! Jeroen KIDV zie ik liever als sidekick naast Stenders! Maar hij doet het wel aardig verder. Verder denk ik dat Caz het best nog wel eens ver gaat schoppen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>