Sidekick Yorin FM nu ook financieel uitgekleed

Spraakmakend was zijn actie zeker. Duur ook. Jelmer Gussinklo van Stenders Vroeg Op (Yorin FM) moet 10.450 euro boete betalen, omdat hij in januari bijna naakt het veld oprende tijdens de wedstrijd Sparta – NEC Nijmegen. Hier kun je zien, hoe dat ging. Van de KNVB kreeg hij een standaardboete van 450 euro boete en mag hij vijf jaar niet bij een voetbalwedstrijd zijn. De resterende geldstraf van 10.000 euro komt van Sparta. SBS (toen al eigenaar van Yorin FM) laat onderzoeken of iemand twee keer beboet kan worden voor hetzelfde feit.

Gussinklo heeft er naar eigen zeggen geen spijt van: Het heeft mooie radio opgeleverd en daar gaat het om. Ik hou van spraakmakende acties, zo verklaarde hij. Tja, slechte publiciteit is ook publiciteit. Dat laatste kunnen ze bij Yorin FM wel gebruiken, gezien de luistercijfers.

Lees ook:Piraten in Mandersveen krijgen hoge boete van AT
Lees ook:Omroep vecht boete Radio 2 aan
Lees ook:Vrouw wordt live aangehouden op radio
Lees ook:Dure mobiele-telefoonactie voor VARA’s GIEL op 3FM
Lees ook:Stenders’ hulpje promoveert tot navigator

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sidekick Yorin FM nu ook financieel uitgekleed

  1. dsk92

    haha lol dat die kerel dat durft ik zal het nooit gedaan hebben maar wel stoer hoor :O

    wel een beetje gek eigenlijk als je naakt over het voetbalveld gaat rennen

    maar wrm deed ie het nou voor de luisteraars van yorin fm of zow

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>