Serieuze aanklacht of doordachte publiciteitsstunt?

Hoewel het een crossover is met televisie, een medium dat hier dagelijks deskundig wordt besproken, wil ik het er toch even over hebben. TV-presentatrice Viola Holt heeft haar aanklacht tegen dj en talkshowhost Robert Jensen ingetrokken. Dit terwijl ze eerder aangifte deed vanwege zijn beledigingen aan haar adres.
Nou is het een feit dat Jensen, die niet voor niets naam maakte als shockjock, graag bepaalde grenzen aftast. Soms letterlijk. Het bevoelen van de borsten van Patricia Paay in zijn tv-show was even spraakmakend als ongepast. Maar alles draait tegenwoordig om publiciteit en daarom heb ik toch wat vraagtekens bij de affaire Jensen-Holt.

Ik kan me voorstellen dat bepaalde ‘grappen’ van Jensen te ver gingen en dat zij daardoor is gekwetst. Maar ze heeft er ook een boek over geschreven, getiteld Het Jensen-effect. Dat komt toevallig net uit in een periode dat zij haar comeback maakt in Talpa’s Hotel Big Brother.

Misschien denk ik teveel in complotten, maar ergens vermoed ik dat dit een masterplan is, bedacht door slimme mediastrategen. Een handjeklap tussen RTL, Jensen en Holt. Zij komt weer in de schijnwerpers en Jensen heeft meteen free publicity voor zijn tv-show… of ga ik nu te ver?
________________________________________________________________

Lees ook:Robert Jensen viert 500e aflevering van Jensen!
Lees ook:‘Robert Jensen komt er bij ons niet in’
Lees ook:Niemand heeft het over Robert Jensen
Lees ook:‘Robert Jensen gaat weer radio maken’
Lees ook:Robert Jensen komt 100.000 procent zeker terug op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>