Nieuwe portal voor dj-weblogs

Een leuk idee van multimediabedrijf Angry Bytes in Hilversum. Nee, ik ben niet de eigenaar . Ze hebben een platform gemaakt voor weblogs van bekende radio-dj’s. Een aantal sites bestond al langer, anderen zijn nieuw of hebben een nieuwe opzet.
De vormgeving is leuk, vooral door de karikaturen van de schrijvers. En discjockeys staan er om bekend dat ze vaak onzin uitkramen maar gelukkig is de inhoud van de sites best okee. Soms leer je de schrijvers zelfs wat beter kennen.

Jeroen van Inkel van Q Music bijvoorbeeld doet zich op de radio stoer voor, maar heeft in werkelijkheid maar een klein hartje. Hij is gaan houden van Boefie, de chihuahua van zijn schoonmoeder . Dit soort levensverhalen, maar ook inside-info over radio, kun je hier lezen.
________________________________________________________________

Lees ook:Armin van Buuren en Jeroen van Inkel in de Middag
Lees ook:Jong geleerd: Dochter Van Inkel op Q-music [audio]
Lees ook:Jeroen van Inkel boos over degradatie
Lees ook:[Audio] Wouter van der Goes debuteert op Q-music
Lees ook:Jeroen van Inkel wereldwijd in de bioscoop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>