Mohammed Veenstra

3FM-dj Michiel Veenstra is een actie begonnen tegen de boycot van Deense producten in de rel over de cartoons van Mohammed. De radioprofeet predikt daarom: Koopt Deensche waar! Hij begrijpt niet waarom er zoveel ophef is over de kwestie en spreekt zijn afschuw uit over het feit dat bij de rellen al doden zijn gevallen.
Het is inderdaad waanzin dat mensen zover gaan hun religieuze fanatisme om een paar (laten we eerlijk zijn, relatief onschuldige) spotprenten. Natuurlijk moeten we niet vergeten dat de ruzie is aangewakkerd door regeringen die er belang bij hebben (verdeel en heers). Er zullen veel moslims zijn die deze gebeurtenissen al dan niet openlijk veroordelen.

Of de ludieke actie veel effect heeft, weet ik niet. Veenstra heeft er wel de krant en RTL Boulevard, een belangrijke nieuwsbron voor bloggers , mee gehaald. Prima plug voor zijn leuke avondprogramma. De winnaar van de Marconi Award voor nieuw talent kan er volgens mij aan bijdragen dat de luistercijfers van 3FM weer omhoog gaan.
________________________________________________________________

Lees ook:Veenstra, Veenstra en… Veenstra
Lees ook:Veenstra, Veenstra, Veenstra: Michiel is vader geworden
Lees ook:Michiel Veenstra verlengt contract met de NPS
Lees ook:Meer dan 1 miljoen euro opgepot door actie Radio Veronica
Lees ook:3FM-dj Michiel Veenstra zoekt 10.000 helpers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>