Stenders wil stoppen bij Yorin FM

Nu gaat zijn wekker op een onmogelijk tijdstip, maar over een paar weken kan hij wat langer blijven liggen. Ochtendjock Rob Stenders maakt op vrijdag 17 maart zijn laatste uitzending op Yorin FM. Dat vertelde hij zelf in zijn programma Stenders Vroeg Op.
Reden is dat de nieuwe eigenaar SBS hem niet dezelfde vrijheid wil geven als in zijn contract met RTL Nederland was vastgelegd. Stenders wil onder meer zelf bepalen welke muziek hij draait in zijn programma, maar daar kon de nieuwe leiding niet mee akkoord gaan.

De vraag is waar de muziekfreak en woordspelingenjongleur nu radio gaat maken. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar ongeveer voor alle landelijke zenders gewerkt, bij de een wat langer dan bij de ander . Maar het zou mij niet verbazen als we hem terughoren bij 3FM, waar hij lange tijd werkte als dj en muzieksamensteller. Daarnaast heeft hij zijn eigen non-format internetstation KX Radio.

Onlangs werd bekend dat Yorin FM-dj’s Mark Labrand en Frank Dane binnenkort overstappen naar SLAM!FM, terwijl Robert Jensen eerder al aangaf dat hij niet zou meegaan naar SBS. De leegloop bij Yorin FM is begonnen in de tijd van de overname, in januari. Dan vraag ik mij toch af of er genoeg draagvlak is voor de nieuwe koers van het station. Wie is de volgende die weggaat?
________________________________________________________________

Lees ook:Voor iedereen die niet slapen wil, kan of mag
Lees ook:Rob Stenders begint aan laatste week Eetvermaak
Lees ook:Definitief: Rob Stenders naar PowNed
Lees ook:Timur Exit Radio?
Lees ook:‘Yorin krijgt uniseks voornaam’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>