TMF HitRadio verandert naam in HitRadio TMS

Het zat er natuurlijk al aan te komen: TMF HitRadio verandert wederom de naam van het station. De radiozender die zich richt op jongeren, is begonnen als samenwerking tussen de Sky Radio Group en MTV Networks. Dat laatste bedrijf heeft echter besloten zich volledig te richten op hun core business en radio hoort daar niet langer bij. Sky Radio Group gaat verder met het station onder de naam ‘HitRadio TMS’ waarin de afkorting staat voor ‘The Music Station’. Het format van HitRadio TMS zal niet wijzigen. Het blijft een hitstation met de actuele hits.

Het afgelopen jaar heeft het jongerenstation al behoorlijk wat ontwikkelingen doorgemaakt. Zo wordt er naast non-stop muziek sinds mei 2009 ook een dagelijks programma gepresenteerd door Jules van Hest en begint het weekend met de beste dance-muziek van labels als Hed Kandi, Sneakerz MUZIK Radio en Club Judge Live. Daarnaast presenteert Jeroen Post op zaterdag ‘TMF HitRadio Top 30’ met daarin de 30 populairste hits van dit moment en brengt Patrick Kicken op zondag ‘Kicken’s Sunday Mashup’ en het Top [email protected] weekoverzicht tijdens ‘[email protected]’.

Zie ook:
-
Patrick Kicken met actuele hits bij TMF Hitradio

Lees ook:TMF HitRadio heet nu gewoon HitRadio
Lees ook:TMF HitRadio breidt Club Night uit
Lees ook:Hed Kandi start met radioprogramma op TMF HitRadio
Lees ook:Patrick Kicken neemt Top 30 stokje over van Jeroen Post
Lees ook:Patrick Kicken begint vandaag aan nieuw avontuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>