Jeroen Post maakt comeback bij TMF HitRadio

Ken je deze man nog? Jeroen Post, oud-VJ van TMF en op een blauwe maandag nog dj bij 100%NL geweest. Hij maakt op zaterdag 27 juni 2009 zijn comeback op de radio, want vanaf die datum brengt TMF HitRadio wekelijks de ‘HitRadio Top 30′ die Post gaat presenteren. De hitlijst is de officiële countdown van de dertig populairste hits van het moment. Jeroen Post zal de hitlijst elke zaterdag tussen 15:00 uur en 17:00 uur presenteren op TMF HitRadio. En daarmee is het jongerenstation wèèr een gepresenteerd programma rijker.

De ‘HitRadio Top 30′ wordt samengesteld door Stichting Nederlandse Top 40 in opdracht van TMF HitRadio. De lijst is gebaseerd op airplay-gegevens van populaire jongerenstations, downloads en waarderingen van nummers via het online TMF HitRadio musicpanel.

Jeroen Post staat met job als radio-dj voor een nieuwe uitdaging: “Ik vind het net zo spannend om met de ‘HitRadio Top 30′ op TMF HitRadio te beginnen als uit een vliegtuig te springen. Dat heb ik onlangs gedaan en dat was net zo’n waanzinnige uitdaging! Daarom heb ik super veel zin om aan de slag te gaan bij TMF HitRadio want dat is ook een nieuw avontuur!

Op woensdag 24 juni om 13:00 uur zal Erik de Zwart, voorzitter van het bestuur van de Stichting Nederlandse Top 40, aan Jeroen Post het allereerste exemplaar van de ‘HitRadio Top 30′ uitreiken.

Begin maart van dit jaar heeft TMF HitRadio voor het eerst een gepresenteerd programma op de zender gebracht. Het middagprogramma van Jules van Hest heeft inmiddels al tot een verdubbeling van het marktaandeel gezorgd onder de doelgroep 10-25 jaar in het tijdvak maandag tot en met vrijdag 15:00-18:00 uur. Onlangs breidde het hitstation ook al de ‘Club Night’ uit.

Ik roep het al enige tijd: TMF HitRadio is meer van plan! De introductie van de nieuwe hitlijst en het aantrekken van Jeroen Post, versterken die vermoedens.

Lees ook:Jeroen Post uurtje met Nederlandse producties op SLAM!FM
Lees ook:Patrick Kicken neemt Top 30 stokje over van Jeroen Post
Lees ook:HitRadio Top 30 nu ook als podcast
Lees ook:Jeroen Post terug op 100%NL
Lees ook:TMF HitRadio verandert naam in HitRadio TMS

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jeroen Post maakt comeback bij TMF HitRadio

  1. marco

    ik hoor dat ene wessel van d. de ochtendshow gaat doen.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Jeroen Post uurtje met Nederlandse producties op SLAM!FM | Radioactive

  3. Pingback: Patrick Kicken neemt Top 30 stokje over van Jeroen Post | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>