TMF HitRadio breidt Club Night uit

Eind vorige week ben ik het land even ontvlucht om een lang weekend in Frankrijk te vertoeven. Daardoor heb ik je het laatste nieuws over TMF HitRadio nog niet kunnen vertellen. Ik wil het je niet onthouden, want het laat zien dat het hitstation nog steeds druk bezig is meer en meer programma’s op de zender te brengen. Sinds afgelopen vrijdag (5 juni) heeft TMF HitRadio haar vrijdagavond Club Night uitgebreid met ‘Sneakerz MUZIK’. Het toonaangevende Nederlandse dancelabel zendt voortaan iedere vrijdag een uit op TMF HitRadio.


Clubconcept Sneakerz is ooit ontwikkeld vanuit de gedachte dat nieuw talent een kans moet krijgen met behulp van invloed van de leiders in de branche. De beste namen uit de house scene worden bij Sneakerz gekoppeld aan jonge talenten uit de scene. Dankzij deze methode is er de afgelopen jaren al menig talent doorgebroken. Onder de vleugels van bijvoorbeeld Erick E en Lucien Foort zijn relatief onbekende DJ’s uitgegroeid tot zwaargewichten in het clubcircuit.

Sneakerz MUZIK events is het kleine broertje van Sneakerz, “supporting a brand new artist generation.” Perfect om upcoming deejay talent tot bloei te laten komen. Ook het platenlabel Sneakerz MUZIK is op deze filosofie gebaseerd. De jongste generatie houseproducers komt soms te weinig aan bod; Sneakerz biedt hen de mogelijkheid hier hun tracks uit te brengen. TMF HitRadio zorgt er sinds afgelopen¬†vrijdag voor dat deze pure underground clubtracks en de allernieuwste beats bekend worden bij een groter publiek.

Het programma Sneakerz MUZIK Radio is onderdeel van de nieuwe TMF HitRadio Club Night en is elke vrijdag van 21:00 tot 22:00 uur te horen op TMF HitRadio.

TMF HitRadio Club Night

Naast Sneakerz MUZIK heeft TMF HitRadio een aantal andere autoriteiten uit het dance circuit weten te strikken voor de nieuwe wekelijkse Club Night op vrijdagavond die van 18:00 tot 02:00 uur te horen is.

Programmering TMF HitRadio Club Night per 5 juni:
18:00-19:00 ‘Blockparty’ met Joshua Walter en Lars Vegas
19:00-21:00 ‘Hed Kandi’ met Steven Quarre
21:00-22:00¬†’Sneakerz MUZIK Radio’ met de allernieuwste underground clubtracks
22:00-00:00 ‘On Tha Floor’ met Silverius, Jay Santi en Dekky
00:00-02:00 ‘ClubJudge Live’ met de beste nationale en internationale deejays

Lees ook:TMF HitRadio verandert naam in HitRadio TMS
Lees ook:TMF HitRadio heet nu gewoon HitRadio
Lees ook:Hed Kandi start met radioprogramma op TMF HitRadio
Lees ook:Jeroen Post maakt comeback bij TMF HitRadio
Lees ook:Patrick Kicken neemt Top 30 stokje over van Jeroen Post

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “TMF HitRadio breidt Club Night uit

  1. Pingback: Jeroen Post maakt comeback bij TMF HitRadio | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>