TMF HitRadio verdubbelt marktaandeel middagprogramma

In de overall score van de zender is het nog niet terug te zien, maar het middagprogramma op TMF HitRadio scoort. In maart van dit jaar startte het hitstation met radio-dj Jules van Hest het eerste gepresenteerde programma op die zender. Uit de luistercijfers die maandag gepubliceerd zijn, blijkt dat TMF HitRadio nog steeds op een summier marktaandeel van 0,3 procent zit. In het tijdvak 15:00-18:00 uur scoort de zender beter en dat is sinds de komt van Jules van Hest zelfs verdubbeld.

TMF HitRadio zag haar marktaandeel onder de doelgroep 10-25 jaar in het tijdvak maandag tot en met vrijdag 15:00-18:00 uur meer dan verdubbelen van 0,9% naar 2,0%. Dit blijkt uit de luistercijfers die vanmorgen bekend zijn gemaakt door RAB/Intomart GfK CLO.

Op 2 maart 2009 introduceerde TMF HitRadio het eerste gepresenteerde programma met Jules van Hest. Het tijdstip van die show sluit perfect aan op het ideale luistermoment van jongeren die net van school, hun college of werk thuiskomen.

Ab Trik, CEO TMF HitRadio: “TMF HitRadio heeft een ontzettend mooie score neergezet en mede dankzij de vernieuwde programmering weten steeds meer luisteraars het station te vinden. TMF HitRadio heeft volwassen ambities en deze cijfers tonen aan dat we op de goede weg zitten.”

What’s next?

Twee procent marktaandeel in een kort tijdvak is natuurlijk nog niet heel veel, maar het lijkt wel de eerste stap naar meer. Eerder gaf Uunco Cerfontaine, Program Director TMF HitRadio, al aan dat een gepresenteerde live show ‘een logische volgende stap is’ gezien het feit dat ‘de TMF-luisteraar een hoge mate van betrokkenheid heeft bij het station’.

De eerste resultaten van de gepresenteerde middagshow en de ‘volwassen ambities’ waar Ab Trik over spreekt, kunnen TMF HitRadio wellicht aansporen om meer dj’s op het station te zetten. We wachten af!

Lees ook:TMF Radio start met gepresenteerd programma
Lees ook:Dave Foxx nieuwe stationvoice van TMF HitRadio
Lees ook:Jeroen Post maakt comeback bij TMF HitRadio
Lees ook:TMF HitRadio heet nu gewoon HitRadio
Lees ook:Hed Kandi start met radioprogramma op TMF HitRadio

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “TMF HitRadio verdubbelt marktaandeel middagprogramma

  1. Pingback: Jeroen Post maakt comeback bij TMF HitRadio | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>