Hed Kandi start met radioprogramma op TMF HitRadio

‘Wat is de volgende stap?’ Met die woorden sloot ik het bericht af over TMF Radio dat vanaf vandaag 3 april verder gaat onder de naam TMF HitRadio. De zender lijkt zich van een non-stop hitstation te transformeren naar een radiozender met inhoud. Begin maart startte Jules van Hest al met het eerste gepresenteerde programma op de zender en nu volgt een aantal DJ’s die de ‘Clubnight’ op vrijdagavond op TMF HitRadio gaan verzorgen.
  

Met ingang van vrijdag 3 april 2009 zal Hed Kandi wekelijks een radioprogramma gaan verzorgen op TMF HitRadio. Elke vrijdag van 19:00 tot 21:00 uur zal Hed Kandi’s resident DJ Steven Quarre de beste Classy Club Sounds voorbij laten komen op hitstation. Het programma van Hed Kandi is onderdeel van de nieuwe vrijdagavondprogrammering van TMF HitRadio; ‘TMF HitRadio Clubnight’.

Hed Kandi

Hed Kandi is een befaamd platenlabel uit Engeland dat bekend is geworden met vocale Club House in een stijlvol jasje en daarmee is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De typische Hed Kandi stijl is terug te vinden op compilatie albums waarvan er meer dan één miljoen albums per jaar worden verkocht. Hed Kandi geeft daarnaast ook feesten over de hele wereld, waaronder in London, Ibiza, Antwerpen, Marbella, Barcelona, Bangkok & Shanghai. Deze bekroonde feesten staan garant voor de allerbeste Club House, prachtige decoratie, live artiesten, veel entertainment en een unieke uitgelaten Ibiza-achtige sfeer. Sinds 2002 geeft Hed Kandi ook in Nederland zeer succesvolle feesten.

TMF HitRadio Clubnight

Naast Hed Kandi heeft TMF HitRadio een aantal andere autoriteiten uit het dance circuit weten te strikken voor de nieuwe wekelijkse Clubnight op vrijdagavond die van 18:00 tot 01:00 uur te horen is. De programmering van TMF HitRadio Clubnight ziet er vanaf 3 april 2009 als volgt uit:

18:00-19:00 ‘Blockparty’ met Joshua Walter en Lars Vegas
19:00-21:00 ‘Hed Kandi’ met Steven Quarre
21:00-23:00 ‘On Tha Floor’ met Dekky, Silverius en Jay Santi
23:00-01:00 ‘Club Judge Live’ met de beste nationale en internationale deejays

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:TMF HitRadio breidt Club Night uit
Lees ook:Patrick Kicken neemt Top 30 stokje over van Jeroen Post
Lees ook:TMF HitRadio verandert naam in HitRadio TMS
Lees ook:Jeroen Post maakt comeback bij TMF HitRadio
Lees ook:Fresh FM zendt House Top 1000 uit

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hed Kandi start met radioprogramma op TMF HitRadio

 1. MBC

  Hed Kandi was trouwens een hele tijd op Donna te horen in België

    /   Reply  / 
  1. Jorn

   Dat zou kunnen… al heeft TMF wel een hoge naamsbekendheid in de doelgroep.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>