Dave Foxx nieuwe stationvoice van TMF HitRadio

Met ingang van vrijdag 3 april 2009 zal TMF HitRadio van start gaan met nieuwe vormgeving. De legendarische Dave Foxx van de beroemde hitzender Z100 uit New York zal vanaf dat moment station voice worden van dit non-stop hitstation. Dave Foxx is al meer dan twintig jaar actief op radio en met zijn unieke stem bepaalt hij al jaren het geluid van het grootste Top 40 station van Amerika en de wereld; Z100 in New York. Vanaf 18:00 uur zal Dave Foxx nu dus ook dagelijks terug te horen zijn op het jongste hitstation van Nederland.


Uunco Cerfontaine, Program Director TMF HitRadio: “Ik ben trots dat wij deze levende radiolegende hebben weten te strikken voor TMF HitRadio. Z100 in New York is toch hét ultieme voorbeeld hoe goed hitradio kan klinken. Dat is zeker te danken aan de coole sound van stationvoice Dave Foxx. Die sound halen wij nu naar Nederland voor TMF HitRadio en dat geeft het station meteen een boost.”

HIT radio

TMF Radio gaat dus voortaan door het leven als TMF HitRadio. De nadruk komt nog meer te liggen op het feit dat het een hitstation is. Begin deze maand startte de radiozender met het eerste gepresenteerde programma: Jules van Hest maakt van maandag tot en met vrijdag van 15:00 tot 18:00 uur een live show op TMF HitRadio.

Wat is de volgende stap? De ongeclausuleerde etherfrequentie van Arrow Classic Rock overnemen?

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:TMF HitRadio verdubbelt marktaandeel middagprogramma
Lees ook:Hed Kandi start met radioprogramma op TMF HitRadio
Lees ook:TMF HitRadio verandert naam in HitRadio TMS
Lees ook:Sky brengt naam Hitradio Veronica terug
Lees ook:TMF HitRadio heet nu gewoon HitRadio

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Dave Foxx nieuwe stationvoice van TMF HitRadio

 1. Arie

  Zou TMF de Arrow-frequentie mogen overnemen? Het station is immers van Sky Radio en die hebben met Veronica en Sky zelf al 2 etherkavels in handen…

    /   Reply  / 
  1. Jorn

   Daar zeg je me wat! Twee ongeclausuleerde kavels mag volgens mij niet. Dus dat lijkt uitgesloten… Scherp opgemerkt!

     /   Reply  / 
 2. Pingback: Hed Kandi start met radioprogramma op TMF HitRadio | Radioactive

 3. Kees

  Krijg een beetje het vermoeden dat TMF HitRadio een soort naam tussenin is. Later zal het HitRadio worden omdat het station geen banden meer heeft met TMF/MTV. Nogmaals, het is maar een vermoeden, geen feit.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>