Schoolkorting voor adverteerders op TMF Radio

De schoolvakanties zijn pas net begonnen, maar over iets meer dan een maand gaan de eerste leerlingen uit het noorden al weer aan de slag. Onder het mom van "regeren is vooruitzien", moeten adverteerders hun pro-motionele uitingen al een tijdje van tevoren inplannen. TMF Radio biedt adverteerders de mogelijkheid om tegen korting in te haken op de start van het nieuwe schooljaar.

Mediabureau ZIGT weet te melden dat adverteerders in de maanden augustus en september een pakket van 75 spots kunnen inkopen tegen een korting van meer dan zestig procent. De radiospots van 20 seconden kunnen worden uitgezonden in augustus en september 2008 van maandag tot en met zondag tussen 7:00 en 24:00 uur op TMF Radio.

Eerder maakte Radio 538 al bekend dat het station de adverteerders in de maanden juli en augustus een zomerbonus geeft.

Zie ook:
- Zomerbonus voor adverteerders op Radio 538
- TMF Radio nu ook via iPhone te beluisteren

Lees ook:Zomerbonus voor adverteerders op Radio 538
Lees ook:Q, 3FM, ACR en 100% NL grote winnaars augustus/september
Lees ook:Radio 2 daalt hard, Sky Radio nieuwe nummer 2
Lees ook:STER biedt radiozendtijd tegen nettokosten per grp
Lees ook:Luistercijfers radio september-oktober 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>