Armin van Buuren verlengt contract bij Radio 538

Goed nieuws voor de naar 538 luisterende dance liefhebbers: Armin van Buuren heeft vandaag zijn contract met twee jaar verlengd. Dit werd bekend in het ochtendprogramma van de zender. Speciaal om dit te vieren is er vrijdag aanstaande een bijzondere editie van zijn radioprogramma ‘A State Of Trance’. Na de reguliere show op vrijdagavond van 22.00 tot 00.00 uur, zendt Radio 538 een exclusieve vier uur durend set van hem uit in Club Space op Ibiza. Onder de titel: ‘A State Of Trance presents: Universal Religion, from Space Ibiza’.

Ook vertelde Armin dat hij gisteravond in de prijzen is gevallen en twee Ibiza DJ Awards in ontvangst mocht nemen, voor ‘Best International DJ’ en ‘Best Trance DJ’. Deze awardshow vond gisteravond plaats in Pacha Ibiza.

 Armin van Buuren: Als kind al was ik al gefascineerd door radio en droomde ik van een eigen radioprogramma. Nu komt alles wat ik doe samen in A State Of Trance. Vorig jaar ben ik het avontuur bij 538 gestart en met trots mag ik nu vertellen dat ik tot minstens 2013 aan het coolste station van Nederland verbonden blijf!

 Jan-Willem Brüggenwirth, algemeen directeur Radio 538: We werken al fantastisch samen en willen graag de nummer één DJ van de wereld in huis houden. We zijn waanzinnig blij dat we weer twee jaar met elkaar verder gaan.

Lees ook:SLAM!FM viert prolongatie nummer één positie Armin
Lees ook:Armin van Buuren wéér beste dj ter wereld
Lees ook:Vlieg met Armin van Buuren naar Canada
Lees ook:Armin van Buuren met A State Of Trance van SLAM!FM naar Radio 538
Lees ook:Armin van Buuren verlengt contract bij 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>