Niels en Froukje duiken in de wereld van SM

De SM-wereld is voor veel luisteraars van Radio 538 erg mysterieus en spannend. Juist daarom geven Niels & Froukje vanavond live tijdens hun radioprogramma open huis in SM-Studio Chelsea in Rotterdam. Tijdens de uitzending nemen de SM-meesteressen het radioduo gewillig onder handen. Één ding is zeker: Niels & Froukje luiden het weekend in onder het genot van een aantal straffe zweepslagen. Uiteraard zijn luisteraars ook van harte welkom om langs te komen en één van de spannende spelletjes live op de radio uit te proberen. Dus altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat in een SM-studio? Luister nu (tot 21.00 uur) naar Niels & Froukje op Radio 538, kom langs of kijk mee op de webcam via www.radio538.nl.

Lees ook:Jackass-icoon Johnny Knoxville te gast bij Niels & Froukje in Pathé
Lees ook:Froukje de Both weer terug op Radio 538
Lees ook:iPhone 4 in Nederland te winnen bij Radio 538
Lees ook:Froukje de Both en Peter Heerschop verlengen contracten bij Radio 538
Lees ook:Open Studio Dagen 2010 op Mediapark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>