Radio 538 gaat evenementen voor derden organiseren en produceren

Radio 538 kennen we natuurlijk allemaal van het radiostation, maar ze organiseren ook veel evenementen: 538 Koninginnedagfeest op het Museumplein, Dommelsch Live38, de 53N8MIX, de 538 Schoolawards enzovoorts. Vandaag maakt de Radio 538 Groep bekend dat het bedrijf vanaf nu ook evenementen voor derden gaat organiseren en produceren. Je kunt dus je volgende verjaardagsfeest door 538 laten organiseren!

De uitbreiding vertaalt zich naar het ontwikkelen, organiseren en produceren van evenementen voor derden. Een goed voorbeeld hiervan is de huldiging van het Nederlands elftal op het Museumplein in opdracht van de KNVB. De afdelingen 538 Events & Entertainment en 538 Events werken vanuit commercie en productie nauw samen om de klant een top evenement te kunnen bieden. Van concept tot creatie, van een zakelijke productintroductie tot een groot publieksevenement en van productie tot zelfs de promotie van het evenement, alles wordt tot in detail door de Radio 538 Groep geregeld.

Niels van Baarlen, Event Manager, 538 Events: ‘Door de jarenlange expertise en samenwerking met de juiste partijen zijn we in staat hoogwaardige evenementen af te leveren. Vanuit de markt krijgen we steeds vaker de vraag om dit ook voor andere bedrijven te doen. Dus dat gaan we doen!’

Arne van den Berg, Sales Manager 538 Events & Entertainment: ‘Radio 538 staat voor entertainment en muziek. Twee facetten die vaak onderdeel uitmaken van een event. Samen met de creativiteit binnen Radio 538 kunnen we voor mooie, nieuwe event oplossingen zorgen, voor zowel B-to-B als B-to-C.’

Lees ook:Radio 538 wil absolute marktleider blijven
Lees ook:Radio Decibel in het teken van Gay Pride
Lees ook:SBS Broadcasting start verkoop online video 538Groep
Lees ook:538 Dance Department live vanaf Amsterdam Dance Event 2009
Lees ook:Tiësto op Koninginnedag wederom op Radio 538 podium

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>