iPhone 4 in Nederland te winnen bij Radio 538

Met dik een half miljoen pre-orders en immens lange rijen voor de Apple Stores in het buitenland, is het duidelijk dat Apple’s ‘iPhone 4’ ontzettend gewild is. Voor 538 luisteraars is er goed nieuws: zij hoeven namelijk niet te wachten tot de iPhone 4 in juli in Nederland uitkomt of af te reizen naar het buitenland; dat heeft Radio 538 namelijk al gedaan. Vrijdag 25 juni, één dag na de officiële release, is de meest begeerde gadget ter wereld namelijk te winnen tijdens het programma van Niels & Froukje.


Luisteraars maken kans op de vierde generatie iPhone door zich online te registeren als VIP-member en aan te melden via het inschrijfformulier op radio538.nl. Drie kandidaten worden geselecteerd die tijdens Niels & Froukje de strijd met elkaar aangaan in de ‘appel race’.

De deelnemers strijden tegen elkaar door opdrachten met echte appels uit te voeren. Het is een afvalrace, dus degene die het beste scoort bij de opdrachten wint die iPhone 4.

Niels & Froukje, elke vrijdag van 18:00 uur tot 21:00 uur op Radio 538. Omdat Niels Hoogland met vakantie is, presenteert Frank Dane vrijdag samen met Froukje het programma.

Lees ook:Froukje de Both weer terug op Radio 538
Lees ook:Jackass-icoon Johnny Knoxville te gast bij Niels & Froukje in Pathé
Lees ook:Niels en Froukje duiken in de wereld van SM
Lees ook:Marc de Hond vanavond in Expedition Unlimited
Lees ook:Froukje de Both en Peter Heerschop verlengen contracten bij Radio 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>