Terpstra over 538-interview: “Het was nogal dom”

Sportbobo Erica Terpstra schoof eerder deze week aan in de ochtendshow van Edwin Evers. De deejay zit met zijn team van ‘Evers Staat Op’ in Vancouver  om de Olympische Spelen van dichtbij te kunnen verslaan. Het interview met Erica Terpstra baarde nogal wat opzien, want de oud-zwemster was op z’n zachtst gezegd wat aangeschoten (video). Dat vindt ze achteraf gezien ‘nogal dom’.

Terpstra kwam in het interview op Radio 538 duidelijk niet helemaal goed uit haar woorden. Ze wijt haar warrige radio-optreden aan de wijn die niet goed gevallen is.

Vermoeidheid

“Ik geef ruiterlijk toe dat ik achteraf gezien mij niet goed genoeg gerealiseerd heb dat een glas wijn niet goed valt als je zo vermoeid bent als ik was. Ik had daarom dit interview toen niet moeten geven. Het was absoluut op zijn minst nogal dom!’”, aldus Erica Terpstra in een reactie op het interview met Edwin Evers.

UPDATE: Edwin Evers wilde Terpstra niet beledigen

Eten

Een woordvoerder van NOC*NSF, de sportkoepel waar Terpstra voorzitter van is, houdt het voorlopig op ‘vermoeidheid in combinatie met onregelmatig eten’.

Ach… het is ook maar een mens! Mag ze ook eens wat drinken en genieten van die geweldige prestaties die de topsporters in Canada neerzetten op de Olympische Spelen? Van mij wel.

ZIE OOK:
- Erica Terpstra dronken bij Edwin Evers (video) 

Lees ook:Edwin Evers wilde Erica Terpstra niet beledigen
Lees ook:Erica Terpstra dronken bij Edwin Evers (video)
Lees ook:Radio 538 officieel mediapartner van NOC*NSF
Lees ook:Edwin Evers zoekt hulp voor de catering
Lees ook:Edwin Evers met vakantie, Humberto Tan valt in

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Terpstra over 538-interview: “Het was nogal dom”

 1. Kjell Wagner

  jemig, dat was geen glaasje teveel maar een heel zwembad, my goodness een beetje heel erg stom (dronken).
  Ik moest wel vreselijk lachen, is ze niet meer dik spreekt zij met een dikke tong, dat noem ik nog eens een jojo effect!
  Kjell.

    /   Reply  / 
 2. Martijn

  Erg grappig! Trouwens, Evers laat wederom zien hoe professioneel hij is. Knap.

    /   Reply  / 
 3. Ellen

  Ach wat een commotie om niks en wat maakt het uit hoe ze eruit ziet, dik, dun of hoe dan ook. Ze geeft het tenminste ruimhartig toe. Gaat niet schijnheilig lopen doen en dat toont aan dat ze simpelweg mens is. Tevens respect voor de professionele handelswijze van Edwin Evers, die haar op geen enkel moment verlaagt ! Gewoon een leuk stukje t.v. ! Weer eens wat anders dan al die heilige huisjes …

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>