Erica Terpstra dronken bij Edwin Evers (video)

Edwin Evers verblijft met zijn ochtendteam in Vancouver om de Olympische Spelen van dichtbij te volgen. In het ochtendprogramma ‘Evers Staat Op’ schuiven elke dag sporters en andere prominenten aan en daar was vanochtend Erica Terpstra. Terwijl het bij ons ochtend is, is het in Canada nog avond en het leek erop dat mevrouw Terpstra dronken of in ieder geval wat licht aangeschoten in de studio bij Radio 538 zat…

Terpstra, die¬†voorzitter is van sportkoepel NOC*NSF, ¬†zou volgens de luisteraars van Radio 538 behoorlijk aangeschoten in de studio hebben gezeten. Dat blijkt uit de berichtgeving van De Telegraaf. Ik had het fragment gemist, maar gelukkig wordt tegenwoordig alles digitaal opgeslagen. En helaas voor Erica Terpstra zijn de uitzendingen van ‘Evers Staat Op’ ook live te volgen op RTL7.

Bij deze de beelden en oordeel zelf: is ze aangeschoten of niet. En… hadden de mannen van Evers daar iets aan moeten doen, door haar bijvoorbeeld niet in die staat achter de microfoon plaats te laten nemen?

UPDATE: Reactie Terpstra: “Het was nogal dom”

UPDATE: Edwin Evers wilde Terpstra niet beledigen

ZIE OOK:
- Edwin Evers voor zesde keer vanaf Olympische Spelen
- Edwin Evers met ochtendshow op televisie

Lees ook:Edwin Evers wilde Erica Terpstra niet beledigen
Lees ook:Terpstra over 538-interview: “Het was nogal dom”
Lees ook:Radio 538 officieel mediapartner van NOC*NSF
Lees ook:Edwin Evers met vakantie, Humberto Tan valt in
Lees ook:Edwin Evers met ochtendshow op televisie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Erica Terpstra dronken bij Edwin Evers (video)

 1. silent sinner

  Superrrrrrr!!!!!!
  Echt humor….. is een wereld vrouw en zij mag het zeker wel eens te bont maken…haha…. zo toont ze des te meer aan dat ze ook een “gewoon” mens is zonder hoge dunk…. maar ja eerlijk is eerlijk.. echt slim blijft het nattuurlijk niet echt.. maar mijn steun heeft ze.. ;-)

    /   Reply  / 
 2. Kees

  Erica is gewoon een topwijf! Laat d’r lekker haar pleziertjes hebben. Het volgende glas toasten we op Erica Terpstra. :-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>