Valentijnsdag 2010 met de ‘Valentijnstest’ op Radio 538

Je hoeft je niet meer druk te maken om hoe commercieel Valentijnsdag is. Ik heb me er ook al bij neergelegd en geniet nu van alle manieren waarop het liefdesfeest uitgemolken wordt. Radiozenders, publiek en commercieel, staan ook jaarlijks uitgebreid stil bij Valentijnsdag. Op Radio 538 maken stelletjes kans op een trip naar Parijs. Daarvoor moeten ze wel de Valentijnstest doorstaan. Dat doet me direct denken aan een gesprek van drie jaar geleden…

Op Radio 538 wilde Ramon drie jaar geleden zijn vriendin Simone verrassen met een romantische reis naar Italië. Dus wat deed Radio 538? Simone live ‘on air’ laten bellen door een zogenaamde bloemiste en vragen naar wie zij een bos bloemen met een romantische boodschap wilde sturen.

Ramon, die meeluisterde, wist niet wat hij hoorde… Simone noemde iemand anders dan Ramon. Dat zorgde voor een pijnlijke, maar voor de luisteraar ook vermakelijke situatie. Of het helemaal echt was, betwijfel ik nog steeds. De audio beluister je hier.

Valentijnstest 2010

De Valentijnstest van Radio 538 is vanaf 08:00 uur te horen op Radio 538. De filmpjes van de kandidaten komen na elke test direct op de site radio538.nl te staan.

ZIE OOK:
-
Ontluisterende liefdestest op Radio 538

Lees ook:[Audio] Ontluisterende liefdestest op Radio 538
Lees ook:Valentijn Top 101 14 februari op Sky Radio
Lees ook:Radio 4 op Valentijnsdag in het teken van Dag van de Liefde
Lees ook:Stemmen op favoriete liefdesliedjes voor Sky Radio’s Valentijn Top 101
Lees ook:Novum Nieuws voortaan ook op Simone FM

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Valentijnsdag 2010 met de ‘Valentijnstest’ op Radio 538

  1. Marc Modderman

    In scène is gezet

      /   Reply  / 
  2. niels

    awsome! geweldig maar wel klote voor die man lijkt mij ook kut maar awsome voor die vrouw dude ( die man dus ) je hebt lucky dat je mee deed aan die test man!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>