Edwin Evers met ochtendshow op televisie

Radio 538 en Edwin Evers pakken groot uit tijdens de komende Olympische Winterspelen. Zoals bij voorgaande edities van de Spelen reist Evers ook dit maal weer af naar het gastland om vanuit daar zijn ochtendshow ‘Evers Staat Op’ te maken. Dit keer is de ochtendshow op locatie niet alleen te beluisteren op Radio 538, maar ook live te zien op RTL 7.

Tijdens de Olympische Spelen in het Canadese Vancouver zendt RTL 7 iedere ochtend tussen 06:00 en 10:00 uur ’Evers Staat Op’ uit. 

Het concept van Evers op de Spelen is simpel: de sporters die er toe doen zullen tussen de plaatjes en andere items door aanschuiven in de studio. Evers Staat Op vanuit Vancouver is echter meer dan alleen bekende sporters die achter de microfoon zetten, er reist ook een heel peleton BN’ers mee. Zeker is dat Nick & Simon aanwezig zullen zijn. RTL Boulevard weet te melden dat ook Guus-Meeuwis in Canada present zal zijn.

TV 538

Ik vind het opvallend dat de ochtendshow van Radio 538 vanuit Vancouver op RTL 7 te zien zal zijn. Natuurlijk, RTL is de eigenaar van 538, maar TV 538 had meer voor de hand gelegen. Het radiostation kondige twee maanden geleden aan dat het begin 2010 wil starten met een eigen tv-kanaal. Daar kan ‘Evers Staat Op’ vanaf de Olympische Spelen natuurlijk een mooie aankeiler voor zijn.

Aan de andere kant, een digitaal tv-kanaal goed opzetten en opgenomen krijgen in de pakketten van de kabelaars kan wel wat tijd in beslag nemen.

ZIE OOK:
- Radio 538 start televisiezender TV 538

Lees ook:Edwin Evers voor zesde keer vanaf Olympische Spelen
Lees ook:Edwin Evers wilde Erica Terpstra niet beledigen
Lees ook:Erica Terpstra dronken bij Edwin Evers (video)
Lees ook:Edwin Evers met vakantie, Humberto Tan valt in
Lees ook:Edwin Evers maakt zich boos over boycot OS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>