Radio 538: Servers plat door podcasts Tiësto en Dance Department

Radio 538 heeft een persbericht doen uitgaan om aandacht te vragen voor zijn podcasts. Sinds vorige week is het mogelijk het totale archief van podcasts te downloaden en daar zou massaal gebruik gemaakt van worden. “Servers plat door record aantal downloads”, bericht het station.

Radio 538 in het persbericht: “Wereldwijd maken luisteraars massaal gebruik van dit nieuwe aanbod. De site krijgt ineens tienduizenden downloads te verwerken en dat kunnen ook de speciaal ingezette servers niet aan. Daarom heeft het station besloten om per week vijf extra podcasts van de shows op de website te plaatsen totdat het hele archief weer online staat. Liefhebbers kunnen daardoor geleidelijk aan het archief downloaden zonder dat de servers plat gaan.”

Lees ook:Podcasts zonder tussenkomst computer
Lees ook:HitRadio Top 30 nu ook als podcast
Lees ook:Radio 538 podcasts dit jaar al 11 miljoen keer gedownload
Lees ook:Downloadactie gratis podcasts groot succes
Lees ook:Radio 538 doet onderzoek naar publiek podcasts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>