Frank Dane en Barry Paf ambassadeurs Dance4Life

Radio 538-dj’s Frank Dane en Barry Paf zijn ambassadeur geworden van dance4life. Hollands topmodel Doutzen Kroes maakte dit nieuws eerder deze week bekend in de het radioprogramma van Dane. Doutzen zet zich zelf sinds augustus in als ambassadeur van dance4life.

De bekendmaking van het ambassadeursschap van de radio-dj’s is tegelijk de start van de samenwerking tussen dance4life en Radio 538. dance4life zet zich samen met jongeren in om de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. Radio 538 en dj’s Barry en Frank helpen dance4life dit belangrijke onderwerp onder de aandacht van jongeren te brengen.

Barry Paf en Frank Dane zullen dance4life op verschillende manieren ondersteunen. Frank en Barry: “Wij zijn ontzettend enthousiast over de dingen die dance4life doet en vooral ook hoe ze het doen. Dat wij dan ambassadeur mogen zijn, kunnen we alleen maar een heel grote eer noemen. We zullen ‘s avonds met onze programma’s op Radio 538 er alles aan doen om dance4life te steunen waar dat kan!

Frank en Barry sluiten zich aan bij de huidige dance4life-ambassadeurs, waaronder Fedde le Grand, The Partysquad, Nikkie Plessen, Don Diablo en Tiƫsto. De 538 avondjocks zullen dance4life op alle mogelijke manieren ondersteunen en helpen jongeren bewust te maken van de wereldwijde aidsproblematiek.

Lees ook:Radio 538 verspreidt positief virus
Lees ook:Let’s Dance met 538-dj’s als hoeren (filmpje)
Lees ook:Tijdelijke verschuivingen deze zomer bij 538
Lees ook:Frank Dane verruilt Radio 538 voor 3FM
Lees ook:Jan Smit kan rekenen op steun van Radio 538-dj’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>