Fanmail voor zingende Willem van Hanegem bij 538

Edwin Evers heeft voetballegende Willem van Hanegem zover gekregen dat hij op Radio 538 live gezongen heeft. Het optreden van de oud-voetballer in de ochtendshow van Evers heeft geleid tot een storm van positieve reacties; iedereen is verrast en enthousiast over het tot dusver onbekende talent van Van Hanegem. Willem zong donderdagochtend het nummer ‘Eight Days A Week’ van The Beatles, maar dan in een blues-uitvoering. Na afloop stroomde de fanmail binnen bij Radio 538, dus dit optreden moet wel een vervolg krijgen.

En dat lijkt ook te gaan gebeuren, want Willem van Hanegem was zelf ook niet geheel ontevreden over zijn performance en komt graag nog eens terug. Die afspraak is direct gemaakt; Willem komt rond kerst 2009 terug voor het jaarlijkse ‘Sjoeling Wizzz the Stars’.

UPDATE: Willem van Hanegem treedt toch op tijdens Live38

De zingende Van Hanegem kun je hieronder terugzien:

Lees ook:Willem van Hanegem treedt toch op tijdens Live38
Lees ook:Radio 538 start televisiezender TV 538
Lees ook:Edwin Evers gaat lunchen met Alexander en Maxima
Lees ook:Louis van Gaal presenteert mee in Evers Staat Op
Lees ook:The Breakfast Club komt terug op de radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>