Mondkapjes alarm! Mexicaanse Griepweekend op Radio 538

Ruim vijftienhonderd mensen in Nederland zijn werkelijk besmet met Nieuwe Influenza A, ofwel de Mexicaanse Griep. Onder de getroffen grieppatiënten zat ook Radio 538-dj Jeroen Nieuwenhuize, die inmiddels weer helemaal genezen is van het virus. Even werd gevreesd dat het hele dj-team van 538 preventief thuis moest blijven toen ook Froukje de Both grieperig werd, maar haar klachten bleven bij een onschuldige verkoudheid. De verwachting is dat één op de drie Nederlanders de Mexicaanse griep krijgt, maar met Radio 538 is iedereen daar goed op voorbereid.


Het radiostation staat dit weekend namelijk helemaal in het teken van de griep. In het ‘Mexicaanse Griepweekend’ zorgt Radio 538 ervoor dat luisteraars die het virus al onder de leden hebben er het beste van kunnen maken. Luisteraars maken van vrijdag 21 tot en met zondag 23 augustus kans op een fruitmand, een dvd-pakket, een dvd-speler, een potje vitaminepilletjes en… een reis naar Mexico. Jawel, naar de plek waar het allemaal begonnen is!

Vanaf Niels & Froukje op vrijdagavond (18:00 tot 21:00 uur) is er telkens een niesgeluid te horen op Radio 538. De taak voor de luisteraars is om het aantal niezen per uur te tellen. Goed tellen wordt beloond met het Mexicaanse Griepoverlevingspakket. Zondagavond bij Niek van der Bruggen (18:00 tot 20:00 uur) wordt als klap op de vuurpijl ook nog eens een reis naar Mexico weggegeven.

Zie ook:
- Froukje de Both hoeft niet aan de Tamiflu
- Jeroen Nieuwenhuize heeft Mexicaanse griep

Lees ook:Jeroen Nieuwenhuize: “Griep mag geen hit worden”
Lees ook:Froukje de Both hoeft niet aan de Tamiflu
Lees ook:Ook Jeroen Nieuwenhuize getest op Mexicaanse griep
Lees ook:Spreekuur voor Mexicaanse griep op de radio
Lees ook:Mexicaanse griep in Frankrijk? Les via de radio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mondkapjes alarm! Mexicaanse Griepweekend op Radio 538

  1. Hendrik

    Het is afgelast vanwege de 2e griepdode.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>