Mobiele website Radio 538 compleet vernieuwd

Radio 538 lanceert deze week de nieuwe mobiele site van het radiostation. De site van Radio 538 voor mobiele telefoons is flink verbeterd. Net als de reguliere site heeft de pda-versie een strak design en snelle navigatie. Bezoekers kunnen er terecht voor de laatste nieuwtjes uit de wereld van muziek en showbizz, winacties, ringtones, weer en verkeer. Verder kan je via je mobiel naar Radio 538 luisteren en kan je direct reageren op de uitzending. Ik heb de nieuwe site even uitgeprobeerd en ik moet zeggen, de pagina is overzichtelijk en de navigatie is top.

De nieuwe mobiele site van Radio 538 (m.radio538.nl) kenmerkt zich door een paar grote navigatieknoppen waarmee bijvoorbeeld direct naar de Top 40 gesurft kan worden. Verder staan er vier duidelijke pictogrammen die direct een overzicht geven van het aantal flitsmeldingen, files, vertragingen in het openbaar vervoer en in een paar steekwoorden het weer van vandaag omschrijven. Met een klik op de knop krijg je de uitgebreide meldingen te zien.

Ook zijn alle online stations van Radio 538, zoals ’538 Juize’, ‘Non Stop 40′ en ‘Dance Department’, via de mobiele site te beluisteren. Daarnaast brengt de site een ‘mop van de dag’.

Programmadirecteur Radio 538 Niels Hoogland: “De mobiele telefoon is voor veel van onze luisteraars de manier om te reageren op wat er op de radio gebeurt. De vernieuwde mobiele site maakt ook de belangrijkste inhoud van onze site in een oogopslag beschikbaar voor je mobiel. Internet en radio groeien zo verder naar elkaar toe en versterken elkaar meer dan ooit.

Wil je weten hoe de mobiele van Radio 538 pagina eruit ziet? Je kunt ‘m via je mobiel bezoeken op http://m.radio538.nl, maar je kunt de site ook via je desktop of laptop bekijken (klik op de link).

Lees ook:Radioactive nu ook via mobiel
Lees ook:Radio 1 gaat mobiel
Lees ook:Mobiele applicatie om 3FM Serious Request te volgen
Lees ook:Radio 1 t/m 5 nu digitaal op de mobiele telefoon
Lees ook:Mobiele telefoon: de radio van de toekomst?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>