Live stream herdenking Michael Jackson via website Radio 538

De begrafenis en herdenking van Michael Jackson is echt bewegende beelde kijken. De sensatie waar veel mensen stiekem toch van genieten, beleef je in dit geval het beste voor de televisie. Wanneer je op de radio aangewezen bent dan ontkom je ook niet aan een verslag van de herdenking in het Staples Center. Op Radio 1 staat ‘BNN Today’ stil bij de ceremonie en ‘MetMichiel’ op 3FM is vandaag ’100% Michael Jackson’. Als je aan het werk bent en geen televisie voor handen hebt, kun je dankzij Radio 538 alsnog bewegende beelden zien.

De begrafenisceremonie van Michael Jackson en de speciale herdenkingsceremonie vanuit het Staples Center in Los Angeles zijn sinds vanmiddag 17:00 live te volgen via de website van Radio 538. De zender prikt de live stream van het Amerikaanse nieuwsstation CBS News door.

De live stream op de site van Radio 538 is hier te zien. Onder het kader met de beelden van CBS heeft het radiostation een Twitter Chat geplaatst waar bezoekers via de microblogdienst over de gebeurtenissen kunnen twitteren.

Stream is hier ook te bekijken:

Webcam chat at Ustream

Meer Michael Jackson:
- Michael Jackson Memorial Top 10 bij Jeroen van Inkel
- Gerard Ekdom schuift aan bij Michael Jackson-herdenking
- 100% Michael Jackson in ‘MetMichiel’
- Eternal Moonwalk van Studio Brussel verovert de wereld
- Michael Jackson bestormt opnieuw de Top 40
- Michael Jackson zorgt voor historische Mega Top 50

Lees ook:100% Michael Jackson in ‘MetMichiel’
Lees ook:Gerard Ekdom schuift aan bij Michael Jackson-herdenking
Lees ook:Eternal Moonwalk van Studio Brussel verovert de wereld
Lees ook:Michael Jackson Memorial Top 10 bij Jeroen van Inkel
Lees ook:DJ’s massaal gevraagd om reactie op dood Michael Jackson

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Live stream herdenking Michael Jackson via website Radio 538

  1. Pingback: Michael Jackson Memorial Top 10 bij Jeroen van Inkel | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>