Mark Labrand met zijn favoriete clips op TMF

‘Ja zeker! Ja absoluut!’. Met die woorden reageerde Mark Labrand in een interview dat ik eerder met hem had op de vraag of hij tv-ambities heeft. De dj van Radio 538 focust zich voorlopig alleen op radiomaken, maar sluit niet uit dat hij in de toekomst iets wil presenteren met beeld erbij. Of een baan als televisiepresentator wat voor Labrand is, kun je dinsdag 9 juni zien wanneer hij op muziekzender TMF zijn favoriete videoclips aan elkaar praat.
  

Mark Labrand is dinsdagmiddag te zien in ‘TMF Serveert…’. Tussen 15:00 en 15:30 uur mag de radio-dj zijn vijf favoriete muziekclips aankondigen. Zijn nummer één is een band die ooit over hun plaat het volgende zei: “Deze is beter dan coke snuiven van de rug van een hoer”. Benieuwd? Kijk dan vanmiddag even naar TMF en de presentatietalenten van Mark Labrand.

Lees ook:Mark Labrand voice-over bij ‘Rock Nation’
Lees ook:Check dit: Foto’s studio Radio 538
Lees ook:Mark Labrand vanaf 1 juni op 538
Lees ook:Mark Labrand verlengt contract bij Radio 538
Lees ook:‘New Music Leeft’ geeft bands een nieuw podium

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>