Froukje de Both weer terug op Radio 538

Na een zwangerschapsverlof van amper twee maanden keert mama Froukje de Both vrijdagavond terug op Radio 538. DJ Niels Hoogland moest het even zonder zijn vrouwelijke collega doen, maar vanaf 23 januari is hij weer gewoon samen met Froukje de Both. Begin november ging ze met zwangerschapsverlof en was het vrijdagavond om zes uur tijd voor ‘Niels & Frankje’, met Frank Dane als vervanger. Toch hoefden luisteraars Froukje niet helemaal te missen, want elke week belden Niels en Frankje haar voor het item ‘het wel en wee van Froukje de B.’ om iedereen op de hoogte te houden.

Inmiddels is zoals bekend dochter Emma geboren en Froukje is weer helemaal klaar voor het wekelijkse programma over dating, liefde, seks, drank, humor en de ‘Vrijdag Freak’ met de absurde stunts. 

Froukje de Both over haar terugkeer: “Na een paar maanden in een babyvacuüm geleefd te hebben, heb ik weer heel veel zin om lekker te keten met Niels en Jelte. Gelukkig is mijn kleine Emma nog te jong om te horen wat wij allemaal bespreken op de vrijdagavond, haha!”

Hopelijk neemt Froukje haar dochter niet mee naar de studio en blijven de luisteraars bespaard van heel veel verschrikkelijk babygehuil… ‘Niels & Froukje’ is er elke vrijdag van 18:00 tot 21:00 uur op Radio 538

Zie ook:
- 538-dj Froukje de Both is moeder geworden
- Froukje wordt Frankje op vrijdagavond

Lees ook:538-dj Froukje de Both is moeder geworden
Lees ook:Froukje wordt Frankje op vrijdagavond
Lees ook:Froukje de Both is zwanger
Lees ook:Froukje de Both zeker nog tot 2011 bij Radio 538
Lees ook:Jackass-icoon Johnny Knoxville te gast bij Niels & Froukje in Pathé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>