Fuck de kredietcrisis! Hier met die rekening!

Kredietcrisis? Huh, hoe kom je daar nu bij? Als ik al die kooplustige mensen zag tijdens de extra koopzondagen rond de feestdagen, geloof ik er niets van dat we het echt minder goed hebben in Nederland. Maar… de rekening komt als een kater, die komt pas een tijdje later. Het is begin januari en na de feest-roes komt men er nu achter hoeveel geld er uitgegeven is eind 2008. Radio 538 haakt daar handig op in met hun terugkerende actie ‘Hier met je rekening’. Sneue, zielige, leuke, opvallende verhalen van mensen die wel een extraatje kunnen gebruiken, worden beloond door Radio 538 die hun rekening betaalt.

Een nieuwe telefoon omdat je oude in het water is gevallen, nieuwe kleding na een iets te enthousiast vrijgezellenfeest, de rekening van een bed omdat de oude het heeft begeven… Radio 538 speelt een maand na het vertrek van de goedheiligman nog even voor Sinterklaas. Hoe origineler of leuker de verhalen van luisteraars zijn, hoe groter de kans is dat Radio 538 bereid is de rekening te betalen.

Alleen een goed verhaal opsturen (plus een kopie van de rekening) is niet genoeg. Als je echt kans wilt maken op de gift, dan moet je de hele week aan de radio gekluisterd blijven. Van maandag 5 tot en met zondag 11 januari 2009 wordt namelijk ieder uur een rekening voorgelezen. Als het jouw ingezonden rekening is, moet je binnen een kwartier bellen naar de studio van Radio 538 (0909-3000538). Misschien wel handig om al je vrienden in te lichten dat je meedoet, dan kunnen zij je alarmeren als jouw naam genoemd wordt. Wanneer je binnen 15 minuten naar de studio belt, betaalt Radio 538 daadwerkelijk de ingezonden rekening.

Rekeningen insturen kan nog tot en met vrijdag 9 januari 2009. Radio 538 geeft als tip “een rekening met een kort maar goed verhaal maakt altijd meer kans om uitgekozen te worden”. Lijkt me meer een verzoek van de producers die alle verhalen moeten doornemen  Voor meer details, zie Radio538.nl.

Zie ook over 538:
- Martijn Muijs nieuwe dj bij Radio 538
- Zwemmer Van der Weijden wint ‘Sjoeling Wizzz The Stars’
- ‘Top 5 Hot Babes en Hunks’ in Google onthuld door Duvall

Lees ook:Hier met die rekening! Radio 538 betaalt weer
Lees ook:Na dure feestmaand betaalt 538 opnieuw de rekening
Lees ook:Hier met je Rekening op 538!
Lees ook:Finale van de Top 2000 Verhalenwedstrijd
Lees ook:Q-music spekt je spaarvarken

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fuck de kredietcrisis! Hier met die rekening!

 1. Voorsie

  Op winsamen.nl kun je je voor slechts 1.30 registreren.

  Als je geregistreerd bent zullen we elkaar op de hoogte houden, als je naam wordt genoemd.

  Je ontvangt dan namelijk een sms via het systeem, zodat je je naam niet mist!

  http://www.winsamen.nl

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>