Martijn Muijs nieuwe dj bij Radio 538

“Martijn Muijs = 538″ kopt er bovenaan het weblog van radio-dj Martijn Muijs. De voormalige winnaar van BNN’s radiotalentenjacht ‘Hey DJ’ stapt in het nieuwe jaar over van 3FM naar Radio 538. Muijs zat in de nacht op 3FM in het kader van het opleidingstraject van die zender. Inmiddels is hij al een tijdje niet meer op 3FM te horen en in de korte periode van radiostilte heeft hij een aanbod gekregen van Radio 538. Vanaf maandag 5 januari 2009 is hij in de nacht te horen op die zender.

 

Martijn Muijs zal iedere zondag- op maandagnacht van 03:00 tot 06:00 uur te horen zijn op Radio 538. De nacht is een bekend terrein voor Muijs, want ook bij 3FM maakte hij radio in de nachtelijke uren (‘Muijs In Het Huis’ van 04:00 tot 06:00 uur). Leuk voor Martijn dat hij weer terug op de radio is! En een mooie plek natuurlijk als je net voor de ochtendshow van Edwin Evers mag zitten.

Lees ook:Radio 538 gooit weekendprogrammering om
Lees ook:Ach, het is even wennen dat 5-3-8
Lees ook:‘Hey DJ’ Martijn is Muijst Wanted voor 3FM-nightshift
Lees ook:Radio 538 start ’53N8 CLUB’
Lees ook:Edwin Evers hele week te gast in RTL Late Night

1 Reacties // Reageer

One thought on “Martijn Muijs nieuwe dj bij Radio 538

  1. Pingback: Fuck de kredietcrisis! Hier met die rekening! | Radioactive

  2. Pingback: Ach, het is even wennen dat 5-3-8 | Radioactive

  3. marian

    haiiiii lieve mathyn lach jy ook zo veel met je vrouwtje en veel praten ??? jy en kim jully zyn een leuk stel hoor en kim weet alles he ik luister elke nacht met de radio in bed gezellig ..maar jy mathyn draait zoooo vreselyk muziek in de nacht moet je mooi rustig muziek draien zo hoort het daaag lieve mathyn en kim veel liefs marian a dam

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>