Zwemmer Van der Weijden wint ‘Sjoeling Wizzz The Stars’

Waar gaat het om? Eigenlijk om niets; een beetje stenen sjoelen in de studio bij Edwin Evers. Op de radio kun je het geen eens zien! Het gaat meer om de eer van de deelnemers dan echt om het spel zelf. De afgelopen dagen werd er elke ochtend gesjoeld bij ‘Evers Staat Op’ op Radio 538. Zes bekende(re) Nederlanders deden gooi (of: schuif) om ‘Sjoeling Wizz The Stars 2008′ te winnen. Zaterdagochtend 27 december was de laatste kandidaat aan de beurt en na afloop werd bekend wie de meeste punten bijeen gesjoeld had.

Het was zwemmer Maarten van der Weijden, de laatste deelnemer aan het kampioenschap van Edwin Evers. Van der Weijden won afgelopen zomer op de Olympische Spelen goud op de tien kilometer openwaterzwemmen. Eerder deze maand werd de Olympisch kampioen ook uitgeroepen tot ‘Sportman van het Jaar 2008′. Maarten van der Weijden kan nu nog een titel op zijn Wikipedia-pagina vermeld krijgen, want met 91 punten won hij ‘Sjoeling Wizzz The Stars 2008′.

Een video van Maartens sjoelprestaties is hier te bekijken. De andere bekende deelnemers aan de sjoelwedstrijd waren Natasja Froger (78 punten), Jan Smit (66 punten), Peter R. de Vries (71 punten) en Nance (73 punten).

Zie ook:
- Evers Staat Op met ‘Sjoeling Wizzz The Stars’
- ‘Top 5 Hot Babes en Hunks’ in Google onthuld door Duvall

Lees ook:Evers Staat Op met ‘Sjoeling Wizzz The Stars’
Lees ook:Winston Gerschtanowitz wint Sjoeling Wizzz The Stars
Lees ook:Edwin Evers organiseert Tafelvoetbal Wizzz The Stars
Lees ook:Uitslag ‘Sjoeling Wizzzzz The Stars’ bekend (video)
Lees ook:Sjoeling Wizzzzz The Stars bij Edwin Evers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>