538-dj Froukje de Both is moeder geworden

Tot op het laatste moment wilde Froukje de Both nog door blijven werken, zowel voor televisie als voor radio. Toch kwam een paar weken geleden het moment dat het vanwege haar zwangerschap niet verstandig was dat ze nog achter de microfoon zou kruipen bij Radio 538. Sindsdien valt Frank Dane in voor het vrijdagavondprogramma dat Froukje elke week heeft met Niels Hoogland. Zondagavond is Froukje de Both bevallen van een dochter.

 

De kersverse dochter van Froukje heeft de naam Emma Sara gekregen. De vader van het kindje is haar vriend Jeroen te Rehorst. Wanneer Froukje terugkeert op Radio 538 is niet bekend, maar tot het zover is neemt ‘Frankje’ Dane haar plek graag waar.

Het jaar 2008 heeft heel boeken van radio-dj’s opgeleverd, maar het is ook op een andere wijze een vruchtbaar jaar geweest: Eerder beviel Claudia de Breij van een zoontje, werd Eddy Zoëy voor de tweede keer vader en kreeg Michiel Veenstra de titel ‘papa’ opgespeld.

Zie ook:
- Froukje wordt Frankje op vrijdagavond
- Froukje de Both is zwanger

Lees ook:Froukje de Both weer terug op Radio 538
Lees ook:Froukje wordt Frankje op vrijdagavond
Lees ook:Froukje de Both is zwanger
Lees ook:Claudia de Breij hondsdolblij met zoontje
Lees ook:Radio 2-presentator Henk van Steeg is vader geworden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>