Filmpje: De studio van Radio 538 in 2002

“De studio van Radio 538 is super geautomatiseerd, dat wil zeggen dat we niet alles meer van cd draaien alle liedjes, maar ze komen allemaal uit de computer”. Het zijn de woorden van Barry Paf die in 2002 de toenmalige studio van Radio 538 liet zien aan ene Leda Langedijk. Haar filmpje vond ik op YouTube en het is erg grappig om te zien hoe high tech de 538-studio was. Voor die tijd althans . Barry Paf laat de geweldige TFT-schermen zien, de minidiscs die als jingle-apparaten fungeren, de in hoogte verstelbare mengtafel en we zien zelfs nog producer Koert Walraven langs komen in de video.

Het is wel een groot verschil met de huidige studio (2008) waarvan ik eerder dit jaar nog wat foto’s mocht maken bij Radio 538. Ook al is het slechts zes jaar geleden, het is erg leuk om te zien hoe het er toen (‘vroeger’) aan toe ging bij 538. Barry Paf vertelt overigens een aantal interessante zaken die ook nu nog van toepassing zijn.

Zie hieronder het filmpje, of deze link als de video niet werkt:

Zie ook:
- Check dit: Foto’s studio Radio 538 (2008)
- In de studio… bij RTL FM

Lees ook:Frank Dane test nieuwe stoelen studio 538
Lees ook:Check dit: Foto’s studio Radio 538
Lees ook:Giel Beelen vs. rapper Metz (filmpje)
Lees ook:In de studio bij… RTL FM
Lees ook:Voor de freaks: nieuwe studio Q-music [Video]

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Filmpje: De studio van Radio 538 in 2002

 1. Llzwaan1981

  Beste,

  Je moet de link even verversen, want het filmpje is verplaatst!
  Dus de link werkt niet meer, maar klik even op:
  http://www.youtube.com/watch?v=epS0uEPW_LY

  Daar staat hij nu!

  Leuk dat je zo enthousiast was!

    /   Reply  / 
  1. Jorn Agterberg Auteur

   Dankjewel voor je reactie! Ik heb de link aangepast!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>