Mark Labrand voice-over bij ‘Rock Nation’

Tijdens het interview met Mark Labrand vroeg ik hem of de overname van Radio 538 door RTL Nederland ook merkbaar is binnen 538. En of het wellicht gezorgd heeft tot voice-overwerk voor RTL-programma's. Jeroen Nieuwenhuize horen we al regelmatig langs-komen en Mark Labrand is nu de voice-over bij 'Rock Nation'.

In het nieuwe programma op RTL 5 gaan Edwin Jansen en voormalig 3FM-dj Dennis Weening op zoek naar talentvolle muzikanten om een super rockband te formeren. Na een uitgebreide selectieprocedure gaan twintig getalenteerde rockmuzikanten met Edwin en Dennis samenwerken in Den Haag, waar de muzikanten ook tijdelijk gaan wonen. Na diverse workshops wordt er een definitieve selectie gemaakt, bestaande uit vijf muzi-kanten, die de definitieve rockband vormen. Deze band gaat samenwerken met een grote platen-maatschappij en krijgt gegarandeerd een plek op het Beatstad Festival 2009.

Zondag zat ik het programma te kijken en hoorde ik een bekende stem. Het is dus Radio 538-dj Mark Labrand die de voice-over is bij dit programma. 'Rock Nation' is sinds 7 september iedere zondagavond om 21:30 uur te zien op RTL 5.

Zie ook:
- Interview met Radio 538-dj Mark Labrand
- Mark Labrand vanaf 1 juni op 538

Lees ook:Mark Labrand met zijn favoriete clips op TMF
Lees ook:Mark Labrand vanaf 1 juni op 538
Lees ook:Check dit: Foto’s studio Radio 538
Lees ook:Na Maurice en Frank nu ook Mark Labrand weg bij Slam!FM
Lees ook:Radio 538 gooit weekendprogrammering om

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>