Hier met die rekening! Radio 538 betaalt weer

"Jaha zeker! Je merkt het nu wel hoor, in de vakantie geef je toch net iets meer uit". Dat gesprek ving ik van de week op in de super-markt waar twee vrouwen op zoek waren naar de koopjes uit de Albert Heijn Bonus-folder. Bij veel mensen is het geld na de vakantie weer op. En die krappe positie grijpt Radio 538 aan voor een actie.

Het radiostation start binnenkort weer met de actie 'Hierrr met die rekening!'. Luisteraars kunnen hun dure rekeningen opsturen naar Radio 538 en maken daarmee kans dat de zender hun rekening volledig betaalt. Rekeningen plus een begeleidend verhaal kunnen tot en met vrijdag 12 september opgestuurd worden.

Dubbel cashen

Goed nieuws voor Radio 538 V.I.P. members, want wanneer een rekening van één van die leden uitgekozen wordt, dan krijgt die luisteraar dubbel uitbetaald. Iedereen kan trouwens V.I.P. member worden door een account aan te maken via de site van Radio 538.

Net als bij iedere edities wordt tijdens actie ieder uur een rekening voorgelezen op Radio 538. Wanneer een luisteraar zijn of haar inge-zonden rekening voorgelezen hoort worden, moet ie binnen een kwartier naar de studio bellen, want alleen dan betaalt Radio 538 de rekening.

Zie ook:
- Overname Radio 538 blijkt gouden greep voor RTL
- Na dure feestmaand betaalt 538 opnieuw de rekening

Lees ook:Na dure feestmaand betaalt 538 opnieuw de rekening
Lees ook:Fuck de kredietcrisis! Hier met die rekening!
Lees ook:Hier met je Rekening op 538!
Lees ook:Q-music spekt je spaarvarken
Lees ook:Amersfoortse wint een jaar lang gratis leven bij Sky Radio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hier met die rekening! Radio 538 betaalt weer

 1. F.BALAHA

  Totaal openstaand bedrag: € 69,85
  Tweede betalingsherinnering
  Voor het bovenstaande bedrag hebben wij ondanks eerdere verzoeken nog geen (volledige) betaling ontvangen. Op 20-12-2011 hebben wij u hiervoor een tweede herinnering gestuurd.

  Wij verzoeken u dringend het bovenstaande bedrag direct over te maken naar bankrekening 548 ten name van Telfort BV, onder vermelding van uw klantnummer TVAGEV1314.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>