Luisteraar MIDNR haalt goede grap uit

Radio 538Niet gehoord want ik lag op één oor om er 's morgens op tijd bij te zijn voor de derde tip voor Het Geluid van Q-music, maar deze grap wil ik je niet onthouden. Een luisteraar van 'MiddenInDeNachtRick' heeft vannacht een grap uitgehaald bij de partijleider van de ChristenUnie, André Rouvoet. Ik kan de grap wel waarderen, de minister was zelf wat minder enthousiast.

Trouw meldt dat een 33-jarige man het huis van André Rouvoet in Woerden in de nacht van maandag op dinsdag heeft behangen met pamfletten. Ook de auto van de politicus moest het ontgelden. De man protesteerde met zijn actie tegen Rouvoets opvattingen in de discussie over het selecteren van embryo's voor IVF-bevruchting.

De man is opgepakt door de politie en na verhoor weer vrijgelaten. Het hele gebeuren was te live te beluisteren op Radio 538 in het nachtprogramma van Rick van Velthuysen. De actievoerder beweerde dat hij voor het radioprogramma 'MiddenInDeNachtRick' werkte, maar Radio 538 ontkent dat. "De man werkt absoluut niet voor ons. Het gaat hier om een luisteraar die een actie uithaalt. Wij hebben het alleen uitgezonden.", aldus een woordvoerder van 538.

Goede grap, vooral om dat het om zo'n serieuze politicus gaat :) Heeft iemand het gehoord of opgenomen?

Meer over 538:
- Suikerziekte oorzaak afwezigheid Gordon bij 538
- 538-dj Froukje de Both is zwanger
- 538 EK Radio volgt kampioenschap op de voet
- Mark Labrand vanaf 1 juni op 538

Lees ook:Radio 1 maakt vandaag Politicus van het Jaar bekend
Lees ook:Q-music schiet luisteraar de ruimte in
Lees ook:Actiegroep met steunbetuigingen voor MIDNR
Lees ook:100% NL moet duet met André Hazes stoppen
Lees ook:Euthanasie-story continues: wie is de echte Otto?

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Luisteraar MIDNR haalt goede grap uit

 1. Jasper

  Ik vind het geen leuke grap. Als je tegen een minister wilt protesteren, moet je bij het ministerie wezen. Jij wil ook niet dat de politie middenin de nacht langs komt om boete’s te innen? Kan ook via een acceptgirotje, zeg je dan.

  Wmb is die gewoon bedreiging van een politicus, en daar staan prima leuke straffen op.

  Jammer dat MIDNR nu ook al meedoet in het aanmoedigen van het bedreigen van mensen.

  Denk eens na. Hoe leuk zou jij het vinden als iemand van een concurrende mediasite jouw hele huis ‘s nachts onderplakte met vrolijke stickers van die site? Of dat je ‘s nachts wakker wordt, en er staat een idioot op een ladder voor je raam (of dat van je kinderen) ‘ludiek’ wat rommel op je huis te smeren?

  Bah. Onsmakelijk.

    /   Reply  / 
 2. Erwin

  Ach, ik kan er de lol wel van in zien. Alles moet niet zo serieus genomen worden.

    /   Reply  / 
 3. Jorn

  @Jasper: Tuurlijk moet zoiets niet doorslaan en is het niet fijn om zo’n gek bij je huis te hebben. Maar echt schadelijk was het niet wat hij deed, het was geen olie waarmee hij het huis besmeurde (dat wil je echt niet).

  Ik ben ook voorstander om politieke kwesties verbaal uit te vechten, maar deze ludieke wijze van protest vond ik wel grappig. Misschien komt het ook door mijn lichte politieke afkeur voor de desbetreffende politicus.

  Btw, de politie heeft bij mij thuis niets te zoeken. Als ze mijn huis überhaubt al weten te vinden, mijn adres staat namelijk niet op Hyves ;)

    /   Reply  / 
 4. mar

  voor het terug luisteren van de uitzending moet je naar http://www.ridn.nl daar kun je de uitzending downloaden ( die gasten nemen alle uitzendingen op en je kan ze daar downloaden) voor de rest is het een top actie
  vorige week stond die idd in plaats waar balkenende woonde… het idee was toen over de hoge benzine prijs… smorgen om 1130 wouden ze een toeteractie houden.. maarja de mensen die dan slapen… idee was gewoon toeterend door die buurt te rijden… maar hij is voordat die in de buurt was al doorpolitie aangehouden.. dat soort acties vind ik dan weer zielig.. hij heeft miscchien dingen gedaan die niet verstandig waren bij rouvoet.. maar vind gewoon een top actie… waarom moeten wij naar denhaag gaan om tezeggen dat we het niet met iets eens zijn???????? er wordt niet geluisterd dus dan maar zo;n actie dat haal je het nieuws en laat je dus horen dat er mensen zijn die het er totaal niet meej eens zijn

    /   Reply  / 
 5. Robert Jan

  Hee mar, mischien is het handig om leestekens te gebruiken en een goede zinsopbouw te maken. Ik moest het 3 keer lezen om goed te begrijpen wat er stond.
  Verder een super actie!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>